Δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι ως αποτέλεσμα της φωτιάς που «ξέσπασε», ύστερα από σφοδρότατο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Εγνατία Οδό, στα διόδια Πολυμύλου, στο ύψος της Κοζάνης. Ενώ σύμφωνα με τα όσα μέχρις στιγμής έχουν γίνει γνωστά τουλάχιστον τέσσερις είναι οι τραυματίες.
Έτσι έγινε το τροχαίο
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα ΙΧ σταμάτησε στα διόδια σε γκισέ με πομπό (e-pass), όμως η μπάρα δε σηκώθηκε με αποτέλεσμα ο οδηγός να κάνει όπισθεν. Όμως το αυτοκίνητο που βρισκόταν από πίσω, λόγω της κακής ορατότητας από την έντονη ομίχλη, δεν πρόλαβε να ακινητοποιηθεί και έπεσε πάνω του. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με το φορτηγό που ακολουθούσε.
Αυτόπτης μάρτυς που μίλησε στο Newsbomb τόνισε πως υπάρχουν προβλήματα στο συγκεκριμένο σημείο με την ομίχλη.
Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες, εργαζόμενος στα διόδια, που βρισκόταν περιμετρικά του κουβουκλίου είναι ανάμεσα στους τραυματίες από το δυστύχημα.
Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού, που μετέφερε γυάλινα βάζα για κομπόστες. Ο ουκρανικής υπηκοότητας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Αναμένεται να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ διεξάγεται προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.