Εμπορικά κέντρα: Εισήγηση των λοιμωξιολόγων για άνοιγμά τους μαζί με τα κέντρα αισθητικής

Εμπορικά κέντρα: Εισήγηση των λοιμωξιολόγων για άνοιγμά τους μαζί με τα κέντρα αισθητικής

Εμπορικά κέντρα: Αναμένεται να ανοίξουν αύριο ή την ερχόμενη Δευτέρα

Εμπορικά κέντρα: Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων αποφάσισε να εισηγηθεί το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων και των κέντρων αισθητικής. Το άνοιγμα θα πραγματοποιηθεί είτε αύριο Σάββατο 24 Απριλίου είτε την Δευτέρα 26 Απριλίου.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να πραγματοποιούν αγορές με click away ή click in shop. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης είχε εισηγηθεί πριν κάποιες εβδομάδες το άνοιγμά τους. Η εισήγηση δεν είχε γίνει αποδεκτή από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα στις 18:00 στην καθιερωμένη συνάντηση. Στην οποία θα συμμετάσχει και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Εμπορικά κέντρα: Εισήγηση των λοιμωξιολόγων για άνοιγμά τους μαζί με τα κέντρα αισθητικής

Πέρα από το άνοιγμα εμπορικών κέντρων και κέντρων αισθητικής, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί των 40-49 ετών

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για κλείσιμο ραντεβού εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 40-49 ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους. Όπως ανέφερε, μπορεί οι ηλικιακές ομάδες να χωριστούν σε δύο ομάδες, 40-44 και 45-49 ετών.

Στις 5 Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσουν επίσης οι εμβολιασμοί με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Δυσάρεστα νέα για όσους έχουν χρέη σε τράπεζες και δημόσιο

“Zαλίζει” ο λoγαριασμóς: Σε παvάκριβο εστιατόριο του Λονδίνου Βανδή-Μπισμπίκης, πóσα έδωσαν για 4 πιάτα

Αυτά είναι τα τρία ρήγματα στην Ελλάδα που μπορούν να δώσουν σεισμό 7,7 Ρίχτερ όπως της Μιανμάρ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΞΥΠΝΑΕΙ» ΞΑΝΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ – ΤΑ ΡΙΧΤΕΡ

«Σκίζει σάρκες» προφητεία για σεισμό στην Αττική: «Τότε θα ξυπνήσει το ρήγμα των Αλκυονίδων…»

Προτεινόμενα