Κάνει τη μεγάλη έκπληξη: Οι 2 μεταγραφές της Ζωής Κωνσταντοπούλου με στόχο την κυβέρνηση

by Ioanna Themistocleous
Κάνει τη μεγάλη έκπληξη: Οι 2 μεταγραφές της Ζωής Κωνσταντοπούλου με στόχο την κυβέρνηση

Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η Πλεύση Ελευθερίας, καταγράφει σταθερά ανοδική πορεία στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, γεγονός που προκαλεί αίσθηση στο πολιτικό σκηνικό. Η δυναμική της πρώην προέδρου της Βουλής και η αιχμηρή της στάση απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο φαίνεται να αγγίζουν σημαντική μερίδα των πολιτών που αναζητούν εναλλακτικές φωνές.

«Οδοστρωτήρας» η Κωνσταντοπούλου: Είπε για τον Μητσοτάκη τα πιο βαριά λόγια

Η ρητορική της Κωνσταντοπούλου, που συνδυάζει θεσμικό λόγο με καταγγελτικό ύφος, συγκινεί ψηφοφόρους που απογοητεύτηκαν από τα παραδοσιακά κόμματα. Παράλληλα, η στρατηγική της να δίνει έμφαση σε ζητήματα διαφάνειας, ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και εθνικής κυριαρχίας φαίνεται να λειτουργεί υπέρ της σε ένα ευμετάβλητο εκλογικό τοπίο.

Η σταδιακή ενίσχυση της Πλεύσης Ελευθερίας ενδέχεται να επηρεάσει τις πολιτικές ισορροπίες, ειδικά αν συνεχίσει να διεκδικεί ρόλο καταλύτη σε μελλοντικές κοινοβουλευτικές εξελίξεις.

Μεταγραφές στην Πλεύση Ελευθερίας

Κάνει τη μεγάλη έκπληξη: Οι 2 μεταγραφές της Ζωής Κωνσταντοπούλου με στόχο την κυβέρνηση

Όπως λέει και το γνωστό ρητό, «οι βουλευτές όταν εκλεγούν, την επόμενη μέρα κοιτούν πώς θα επανεκλεγούν». Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται πλήρως, καθώς οι πολιτικές μετακινήσεις έχουν πια γίνει συνηθισμένο φαινόμενο, χωρίς να προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη.

Αν χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιρικούς όρους, τα στελέχη και οι βουλευτές που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ έχουν διαχρονικά τη μεγαλύτερη «χρηματιστηριακή αξία». Τον τελευταίο καιρό, όμως, στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος βρίσκονται οι ανεξάρτητοι βουλευτές, οι οποίοι έχουν γίνει το νέο «μήλο της έριδος» για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μετά την προσχώρηση της Ράνιας Θρασκιά και του Πέτρου Κόκκαλη στο ΠΑΣΟΚ, πληροφορίες αναφέρουν ότι και δύο ακόμη ανεξάρτητοι βουλευτές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Πλεύση Ελευθερίας. Μάλιστα, σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο ένας —ή η μία— εξ αυτών βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το οποίο εμφανίζει σαφή δημοσκοπική δυναμική.

Γιώργος Βογιατζής: Ο Έλληνας Ιωσήφ του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που έγινε διάσημος σε ολόκληρο τον πλανήτη

Έσκασαν τα χαρμόσυνα για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Σαλπάρουν» για τα καλύτερα

ANATPOΠH! ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪΟΥ – ΕΛΕΓΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Nεκpoς οδηγός νταλίκας στην Εθνική Οδό: Το φορτηγό του τούμπαρε και τυλίχτηκε στις φλόγες

Μεγάλη Παρασκευή: Τι ώρα βγαίνει ο Επιτάφιος για την περιφορά

Προτεινόμενα