Λευτέρης Πετρούνιας: Ρίγη συγκίνησης – Τα δάκρυά του στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου

Λευτέρης Πετρούνιας: Ρίγη συγκίνησης – Τα δάκρυά του στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου

Λευτέρης Πετρούνιας: Τα δάκρυά του μόλις άκουσε τον εθνικό ύμνο.

Λευτέρης Πετρούνιας: Το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κέρδισε ο άρχοντας των κρίκων. Ο Έλληνας Χρυσός Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο ενόργανης γυμναστικής της Ντόχα με βαθμολογία 15.500 βαθμούς.

Αν δεν έπιανε αυτή τη βαθμολογία, η πρόκριση θα πήγαινε στον Κινέζο Λιου Γιανγκ, ο οποίος είχε το προβάδισμα στην ειδική προ-Ολυμπιακή κατάταξη, βάσει των αποτελεσμάτων στα επτά προηγούμενα παγκόσμια κύπελλα.

Ο Κινέζος αθλητής που είχε αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα στο ξεκίνημα της σειράς των προ-Ολυμπιακών τουρνουά, εκμεταλλευόμενος την αναγκαστική απουσία του «άρχοντα των κρίκων» από τους τέσσερις πρώτους αγώνες (Νοέμβριος 2018 – Απρίλιος 2019), αμέσως μετά τη χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει στον ώμο.

Κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν φανερά συγκινημένος. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Λευτέρης Πετρούνιας: Ρίγη συγκίνησης – Τα δάκρυά του στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου

Δείτε τη συγκίνηση του Λευτέρη Πετρούνια

Προσοχń: Auτή είναι η διάσημη σοκολάτα που κρiθnκε επıκίνδuνn για την uγεία

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 50χρονης μητέρας που σκοτώθηκε στον Λαγκαδά

Δημήτρης Ιωακειμίδης: Ξεχασμένος πέθανε ο ηθοποιός που έπαιξε τον Κολοκοτρώνη στην ταινία Παπαφλέσσας

Λιμενικό: Θλίψη για τον θάνατο του Κανέλλου, του θρυλικού λαγωνικού Κ9 – «Μάγκας μέχρι την τελευταία στιγμή»

Λάρισα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 9χρονο που πνίγηκε με πορτοκάλι

Προτεινόμενα