Πανελλήνιες 2022: Έκανε μάθημα με τον πατέρα της, συγκέντρωσε 19.520 μόρια και βγήκε πρώτη

Πανελλήνιες 2022: Έκανε μάθημα με τον πατέρα της, συγκέντρωσε 19.520 μόρια και βγήκε πρώτη

Πανελλήνιες εξετάσεις: Μαθήτρια συγκέντρωσε 19.520 μόρια

Μία μαθήτρια από τα Γιάννενα κατάφερε να αριστεύσει στις εξετάσεις και να συγκεντρώσει 19.520 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022, κάνοντας μαθήματα με τον μπαμπά της. Πρόκειται για την Τέα Καψάλη, που κατόρθωσε την εισαγωγή της στη Νομική Αθηνών.

Η μαθήτρια των «Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων», όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ νιώθει απερίγραπτη χαρά και δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη της επιτυχία.

Πανελλήνιες 2022: Έκανε μάθημα με τον πατέρα της, συγκέντρωσε 19.520 μόρια και βγήκε πρώτη

Η αριστούχος που κατάφερε να σαρώσει στις Πανελλήνιες

Η Τέα, θεωρεί πως η βάση για την επιτυχία της μπήκε στη Β’ Λυκείου ενώ στην συνέχεια το μεθοδικό διάβασμα στην Γ’ τάξη του Λυκείου της έδωσε την υψηλή βαθμολογία.

Μάλιστα κατά τη συζήτηση που είχαμε, μας ανέφερε ότι δεν στερήθηκε κάτι, δεν ήταν κουραστικό το διάβασμα τη Β Λυκείου γιατί υπήρχε το υπόβαθρο.

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, που ήταν πάντα εκεί όταν το χρειαζόμουν», συμπληρώνει χαρακτηριστικά. Τη χαρά της επιτυχίας της μοιράζεται με την οικογένειά της και τον φιλόλογο πατέρα της, ο οποίος την καθοδηγούσε στο διάβασμα της.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης, ένα 10% στην Ήπειρο έχει συγκεντρώσει βαθμολογία άνω του 18.

Μάρκος Σεφερλής: Ζήτησε τον λογαριασμό σε εστιατόριο και τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε

Auτo το κανάλι αγόρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και φέρνει τα πάνω-κάτω στην ελληνική τηλεόραση

Την ψάχνει όλη η Ελλάδα: Η νέα… Μαριγκόνα στο ΣΕΦ είναι ξανθιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στην Αθήνα το 1ο σπίτι συγκατοίκησης ηλικιωμένων: Για συντροφιά και οικονομία – Να μην πάνε γηροκομείο

Αεροπορική Tpαγωδiα: H απόφαση του πιλότου να αφήσει τα παιδιά του στο πιλοτήριο οδήγησε σε σuvτpιBή

Προτεινόμενα