Πάτρα: Αυτοκτόνησε 81χρονος και δύο ώρες μετά πέθανε ο αδερφός του

by Τόνια Τζαφέρη
Πάτρα: Αυτοκτόνησε 81χρονος και δύο ώρες μετά πέθανε ο αδερφός του

Πάτρα: Η κηδεία του 81χρονου θα γίνει την Τρίτη, ενώ η κηδεία του 58χρονου του θα γίνει τη Δευτέρα

Πάτρα: Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε η αυτοκτονία ενός 81χρονου στην Πάτρα. Αφού μόλις δύο ώρες μετά έφυγε από τη ζωή ο 58χρονος αδερφός του.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Κυριακής σε σπίτι στην οδό Ακρωτηρίου και Μηλίτου στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα της Πάτρας. Ο άνδρας που έμενε μόνος του έστρεψε καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε. 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το flamis.gr, μόλις δύο ώρες αργότερα ο αδερφός του που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο χτυπημένος από καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή.

Η κηδεία του 81χρονου θα γίνει την Τρίτη. Ενώ η κηδεία του 58χρονου αδελφού του θα γίνει τη Δευτέρα στην Καυρά Ηλείας.

Θάνατος 12χρονης στου Ρέντη: «Ράγισε» ο παππούς της on camera – Το κορίτσι ζούσε μόνο του, κάτω από γέφυρα

«Δεν πενθεί, είναι μια χαρά χαρούμενος»: Η 1η φωτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή 4 χρόνια μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟ – ΕΧΑΣΕ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ – ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ανήμερα της γιορτής του

Όχι δεν είναι μοντέλο – Είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης – Η μεγάλη αλλαγή που έκανε

Προτεινόμενα