Θάνατος Φώφης Γεννηματά: Εθνικό πένθος την Τετάρτη με απόφαση του πρωθυπουργού

by Τόνια Τζαφέρη
Θάνατος Φώφης Γεννηματά: Εθνικό πένθος την Τετάρτη με απόφαση του πρωθυπουργού

Την Τετάρτη η ημέρα κηδείας της αρχηγού του ΚΙΝΑΛ

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κηδείας της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, κηρύσσεται εθνικό πένθος.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου η κηδεία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φωτεινής Γεννήματα θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη. Παράλληλα, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος διατελέσασα αναπληρώτρια Υπουργός, Υφυπουργός, Νομάρχης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής, αποφασίστηκε να αποδοθούν κατά την κηδεία της οι τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία Υπουργό.

Θάνατος Φώφης Γεννηματά: Εθνικό πένθος την Τετάρτη με απόφαση του πρωθυπουργού

Η σορός της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στην Μητρόπολη Αθηνών. Στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Θάνατος 12χρονης στου Ρέντη: «Ράγισε» ο παππούς της on camera – Το κορίτσι ζούσε μόνο του, κάτω από γέφυρα

«Δεν πενθεί, είναι μια χαρά χαρούμενος»: Η 1η φωτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή 4 χρόνια μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟ – ΕΧΑΣΕ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ – ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ανήμερα της γιορτής του

Όχι δεν είναι μοντέλο – Είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης – Η μεγάλη αλλαγή που έκανε

Προτεινόμενα