Θρήνος: Πέθανε μόλις στα 38 του χρόνια Έλληνας επιχειρηματίας

by Ioanna Themistocleous
Θρήνος: Πέθανε μόλις στα 38 του χρόνια Έλληνας επιχειρηματίας

Μέσα στην επιχείρησή του, στην κεντρική λαχαναγορά του Ηρακλείου, κατέληξε το πρωί ένας 38χρονος με καταγωγή από την Άρβη!
Ξαφνικά κι ενώ έκανε συναλλαγή με κάποιον πελάτη, σύμφωνα με το viannitika.gr, αισθάνθηκε αδιαθεσία κι έπεσε κάτω.

Φρίκη στην Πάτρα

Καλός και γερός ξύπνησε το πρωί ο 38χρονος Νίκος Παπαδάκης από την Άρβη και πήγε στο κατάστημα που διατηρούσε με τον αδερφό του στην κεντρική Λαχαναγορά του Ηρακλείου.

Ξαφνικά, και ενώ έκανε συναλλαγή με κάποιον πελάτη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε κάτω λιπόθυμος. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Μόλις μαθεύτηκε το όνομα: Nεκpóς γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας – Ήταν ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας και τηλεοπτικού καναλιού

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών προκειμένου να επιτευχθεί ανάταξη, ο 38χρονος έφυγε από τη ζωή σκορπώντας άφατο πόνο και θλίψη, στη σύζυγό του, στους γονείς του και στα αδέρφια του, στους συγγενείς και τους συναδέλφους του, στην κοινωνία της Άρβης και του Αγίου Βασιλείου, αλλά και γενικότερα στο Δήμο Βιάννου. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος, εξαιρετικός χαρακτήρας και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Ο αείμνηστος Νίκος Παπαδάκης, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ήταν ένας από τους πλέον επιτυχεμένους επιχειρηματίες της κεντρικής λαχαναγοράς του Ηρακλείου και μαζί με τον αδερφό του είχαν δομήσει μια ανθούσα επιχείρηση.

Προτεινόμενα