Βουλή: Η στιγμή που Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης θα πιάνονταν στα χέρια στο εντευκτήριο

by Τόνια Τζαφέρη
Βουλή: Η στιγμή που Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης θα πιάνονταν στα χέρια στο εντευκτήριο

Βουλή: Ένταση μεταξύ του Γεωργιάδη και του Πολάκη

Χαμός επικράτησε εχθές στην Βουλή, με την ένταση να αγγίζει κόκκινο τόσο εξαιτίας της πρότασης μομφής αλλά κυρίως με το επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη.

Πιο αναλυτικά το επεισόδιο έγινε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής (30/1) στο καφενείο της Βουλής μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη.

Την ίδια ώρα, ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση στην Ολομέλεια για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη: “Την Τρίτη (σ.σ. που είναι προγραμματισμένη η συζήτηση του επενδυτικού νομοσχεδίου) θα έρθω και να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι”.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης του απάντησε: “Την Τετάρτη θα σου τραβήξω αγωγή ένα εκατομμύριο ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη για την υπόθεση Novartis και όσα έχεις πει για μένα”.

Η φωτογραφία μέσα από την Βουλή με το επεισόδιο Πολάκη – Άδωνι

Βουλή: Η στιγμή που Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης θα πιάνονταν στα χέρια στο εντευκτήριο

Στην φωτογραφία που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, φαίνονται οι δύο άνδρες τη στιγμή που γίνεται ο έντονος διάλογος.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο που κινητοποιήθηκε από τις φωνές μέχρι και η φρουρά της Βουλής​, που επενέβη για να πέσουν οι τόνοι…

Παύλος Ασλανίδης σε Τάσο Δέδε για Τέμπη: «Κλείστε το τηλέφωνο τώρα, μην ξαναβγείτε να μιλήσετε» – Αδιανόητος καβγάς on air

Χρίστος & Μάιρα Κούγια: Αγκαλιά με τη μητέρα τους, Εύη Βατίδου, στο μνημόσυνο του Αλέξη Κούγια

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: Ισχυρή σεισμική δόνηση τράνταξε την χώρα μας – «Πετάχτηκαν» έξω από τα σπίτια τους οι κάτοικοι από τα Ρίχτερ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ – ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Μοναδικό φαινόμενο: Σε ποιο μέρος Ορθόδοξοι και Καθολικοί γιορτάζουν μαζί το Πάσχα

Προτεινόμενα