«Ζωή χαμένη»: Το σuγκλovιστικό τραγούδι για τα Τέμπη από την Ιουλία Καραπατάκη

«Ζωή χαμένη»: Το σuγκλovιστικό τραγούδι για τα Τέμπη από την Ιουλία Καραπατάκη

Ακούστε το τραγούδι για το δυστύχημα στα Τέμπη

Το νέο τραγούδι με τίτλο «Ζωή χαμένη», που ερμηνεύει η Ιουλία Καραπατάκη και αφορά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και για τα συντρίμμια των ονείρων…για τις 57ψυχές, μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube.

«Ζωή χαμένη»: Το σuγκλovιστικό τραγούδι για τα Τέμπη από την Ιουλία Καραπατάκη

To τραγούδι χαρακτηρίζεται ως ένας ύμνος μνήμης και συγκίνησης. Στην περιγραφή του, τονίζεται πως αποτελεί «μοιρολόι, λυγμό και συγγνώμη» προς όσους χάθηκαν άδικα.

Σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, η έντεχνη ερμηνεύτρια αποτυπώνει με τον πιο ειλικρινή τρόπο τη συγγνώμη της κοινωνίας απέναντι στα θύματα και στους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη. Επισημαίνεται πως έπαιξαν και τραγούδησαν τα μέλη της Ορχήστρας Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας.

Μάλιστα το τραγούδι της Ιουλίας Καραπατάκη θα ακουστεί στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «IC62» που έχει επιμεληθεί ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Το τραγούδι της Ιουλίας Καραπατάκη για τα Τέμπη

Τέμπη: Μήνυση κατά Τασούλα, την ώρα της ορκωμοσίας του

Καιρός: Σφοδρή κακοκαιρία με χιονοπτώσεις μετά τα 30αρια – Οι περιοχές που θα χιονίσει

Όλοι αποθεωθούν την Δώρα Τσαμπάζη: Πήρε θέση για τις επιθέσεις που δέχεται η Καρυστιανού και έκλεισε στόματα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Μεγάλη Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αττική – Συναγερμός στην Πυροσβεστική να μην ξεφύγει η κατάσταση

Η πιο πλούσια Ελληνίδα: Περιουσία 6.400.000.000, τρώει… λάχανο και την Καρντάσιαν – Είναι γιατρός κι έχει 145 πλοία

Προτεινόμενα