Μερομήνια 2025: Βαρυχειμωνιά τον Φλεβάρη – Έρχεται “πολικό” δεκαπενθήμερο

by Paraskevi Nakou
Μερομήνια 2025: Βαρυχειμωνιά τον Φλεβάρη – Έρχεται “πολικό” δεκαπενθήμερο

Ο καιρικός αναλυτής Θεοφάνης Χατζηγρίβας δημοσίευσε πρόσφατα την πρόβλεψή του για τον καιρό έως τον Μάρτιο

Ιδιαίτερα κρύος αναμένεται να είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα Μερομήνια2025. Η θερμοκρασία θα πέσει, ενώ για δεκαπέντε περίπου μέρες η βαρυχειμωνιά θα κάνει αισθητή την παρουσία της στη χώρα.

Ο καιρικός αναλυτής Θεοφάνης Χατζηγρίβας δημοσίευσε πρόσφατα την πρόβλεψή του για τον καιρό έως τον Μάρτιο του 2025.

Μερομήνια 2025: Τι προβλέπουν για τον καιρό ως τον Μάρτιο
Ιανουάριος 2025

Ο Ιανουάριος δε θα είναι ιδιαίτερα κρύος, θα φέρει κάποιες βροχές ωστόσο η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Φεβρουάριος 2025

Ο Φεβρουάριος θα φέρει κρύο και χιόνια, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μεγάλη πτώση, καθιστώντας τον έναν απ’ τους πιο κρύους μήνες του επταμήνου.

Μάρτιος 2025

Στις αρχές του ο Μάρτιος θα είναι πιο ήπιος, ωστόσο από το δεύτερο δεκαπενθήμερο και μετά θα φέρει κρύο και έντονα στοιχεία χειμώνα, έως και χιόνι.

«Γιατί ο Αρκάς δεν λέει τίποτα για τα Τέμπη, ενώ για το Μάτι μιλούσε;» – Η απάντηση του σκιτσογράφου

Το ανατριχιαστικό βίντεο με χιλιάδες κόσμου στο Σύνταγμα να τηρούν ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς στα Τέμπη: «Αθάνατοι!»

Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Τέμπη: «Εκείνο το βράδυ μοιραία ανθρώπινα λάθη ενώθηκαν με χρόνιες ανεπάρκειες του κράτους»

Τέμπη: «Είμαι σίγουρη ότι φώναζε “μαμά” και δεν ήμουν εκεί να τη βοηθήσω» – Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαούντια Λάτα

Αποθεώθηκε η Μαρία Καρυστιανού στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στο Σύνταγμα

Προτεινόμενα