Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την αείμνηστη Ντίνα Κώνστα: «Πλήρωσε τις επιλογές της, δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οι δηλώσεις της ηθοποιού για την αείμνηστη Ντίνα Κώνστα

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλώντας για την αείμνηστη ηθοποιό, Ντίνα Κώνστα, αποκάλυψε πως ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά και ο χαρακτήρας της Ντίνας Κώνστα, ήταν δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες.

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών τον περασμένο Ιούλιο, καθώς τους τελευταίους μήνες, η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με άνοια και έδινε τη δική της μάχη.

Τότε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» είχε μιλήσει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία είχε συνεργαστεί με την Ντίνα Κώνστα στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Δυο Ξένοι».

«Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ντόμπρος και με πάρα πολύ χιούμορ. Μια σπουδαία ηθοποιός κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ντίνα πλήρωσε τις επιλογές της και με κόπο κατάφερε να κάνει ό,τι ήθελε σε αυτή τη ζωή.

Οι αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τη ζωή της Ντίνας Κώνστα

Η Ντίνα είχε τεράστια θητεία στο θέατρο, είχε παίξει καταπληκτικούς ρόλους κι εκεί φαινόταν το πόσο καλή ηθοποιός ήταν. Εγώ που είχα την τύχη να τη δω σε πάρα πολλές παραστάσεις, είχα δει το μεγαλείο της τέχνης της Ντίνας Κώνστα.

Όσοι την είχαμε δει στην παράσταση “Σωτηρία Μπέλλου”, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν συγκλονιστική ηθοποιός. Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά. Ήταν αυτό που λέμε πραγματικά, οι Δύο Ξένοι! Είχε καταπληκτικό χιούμορ, καυστικό χιούμορ, ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την Ντίνα Κώνστα ότι «είχε επιλέξει να ζει μόνη της, από άποψη και ιδεολογία.

Κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, είχε πολύ έντονη πολιτική δράση και η ζωή της ήταν τελείως διαφορετική από αυτή της Ντένης Μαρκορά, σίγουρα».

Related posts

«Η Jennifer Lopez της Καβάλας» – Νέος σάλoς με τη Δέσποινα Βανδή μετά από αuτό που φόρεσε στη σκηνή

Auτήν την αμαpτiα δεν θα συγχωρήσει ο Θεός ούτε στον τωρινό ούτε στον μελλοντικό κόσμο

Auτό είναι το ολοκαίνουργιο σπίτι της κυρά Ρηνιώς στην Κίναρο – Πώς ήταν και πώς έγινε