Αλέξανδρος Πέρρος: Τα άγνωστα κεφάλαια της ζωής του
Στις 06/04/1988 γεννήθηκε ο Έλληνας ηθοποιός Αλέξανδρος Πέρρος, ο οποίος σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και παίζει σαξόφωνο. Επιπλέον, είναι μέλος της θεατρικής ομάδας “επίPlay” μαζί με τον Δημήτρη Δεγαΐτη και τον Νίκο Τσέκο. Τέλος, μαζί με τον Βασίλη Φιλίππου αποτελούν το Dj Set “The Juicy Brothers”.
Στην τηλεόραση, ο Αλέξανδρος Πέρρος συμμετείχε στις σειρές “Συμμαθητές” και “Τατουάζ” ενώ σήμερα δουλεύει στο σήριαλ “Αγγελική”.
Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Οι 12 ένορκοι (2016), Ο συμβολαιογράφος (2018), Επιστροφή στην Άγρια Βρύση (2018), Art-Volution ή γιατί η Τέχνη είναι επανάσταση (2015), Σκύλος με Σπίτι (2016), Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες – Η τελική αναμέτρηση μέρος Β’ (2016).
Αλέξανδρος Πέρρος: Η προσωπική ζωή του ηθοποιού
Ανάμεσα στους καλύτερους ηθοποιούς της νέας γενιάς, ο Αλέξανδρος Πέρρος είχε όνειρο να ασχοληθεί με την υποκριτική από το γυμνάσιο. Και τελικά το κατάφερε. Μόνιμα γελαστός, ανήσυχο πνεύμα και αντισυμβατικός, αγαπάει τα ζώα και απολαμβάνει το δέσιμο με τη φύση. Έχει έναν μικρότερο αδερφό τον Άγγελο, με τον οποίο έχουν 12 χρόνια διαφορά και στον οποίο έχει φοβερή αδυναμία. Ως παιδί ο Αλέξανδρος ήταν αεικίνητος και ευρηματικός. Του άρεσε να δημιουργεί παιχνίδια με τη φαντασία του για να παίζει με τους φίλους του. Στην εφηβεία έστηνε και δικά του «σενάρια» και αυτό γινόταν ένα ακόμη παιχνίδι για τον ίδιο και την παρέα του. Έχει κάνει διάφορες δουλειές μέχρι σήμερα. Από σερβιτόρος, μπάρμαν και dj μέχρι και υπάλληλος σε ιχθυοπωλείο. Δίδασκε για χρόνια χορό και έχει μάλιστα συμμετάσχει σε διαγωνισμούς latin. Σήμερα, δεν ασχολείται τόσο ενεργά με αυτή τη μορφή τέχνης, ωστόσο χρησιμοποιεί αυτή τη γνώση του στην κίνηση και στην χορογραφία που απαιτεί η υποκριτική.
Μισεί τη ζωή στην Αθήνα και είναι πολύ δεμένος με την επαρχία και τη φύση της, γι΄αυτό και περνάει αρκετό χρόνο από μικρός στον Παρνασσό. Παρ’ όλα αυτά μένει στο κέντρο της Αθήνας και προσπαθεί να ξεφεύγει από τη βαβούρα της πόλης, κάνοντας βόλτες στα πάρκα της.
Αλέξανδρος Πέρρος: Η μητέρα του έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη
“Η μητέρα μου έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη για ένα μικρό χρονικό διάστημα και αναγκάστηκα να μεγαλώσω εγώ τον μικρό μου αδελφό. Το αναγκάστηκα το λέω γιατί τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είναι ένα θέμα που πρέπει να βοηθήσεις. Αυτό μου έδωσε τόση δύναμη και με γαλούχησε τόσο πολύ στο μετέπειτα και με βοήθησε στην σχέση μου με τον αδερφό μου. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ και του έχω και μου έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ευτυχώς δεν έχει σχέση με εμένα, πήρε τον δικό του δρόμο. Επειδή άκουγε συνέχεια ο Αλέξανδρος το ένα και το άλλο, είναι πολύ δύσκολο να κάνει αντίσταση και να χαράξει τον δικό του δρόμο”, έχει εξομολογηθεί ο Αλέξανδρος Πέρρος.
Συνεχίζοντας ο ηθοποιός έχει προσθέσει: ” Ο πατέρας μου και η μητέρα μου είναι υπέροχοι αλλά είχαν πολλή δουλειά. Φανταστείτε ότι ο αδερφός μου γεννήθηκε το 2000. Ένα αγόρι 12 ετών δεν μπορεί να αντιληφθεί τι είναι επιλόχειος κατάθλιψη. Σκέφτεται ότι κάτι έχει η μαμά και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Δεν είναι κάτι που μπορώ να επιλέξω. Μπορείς να επιλέξεις αν θα βοηθήσεις την οικογένειά σου; Ενηλικιώθηκα πιο νωρίς κι αυτό είναι και καλό και κακό. Κάποια πράγματα πρέπει να τα βιώνεις στην ηλικία που είσαι και στις συνθήκες που αρμόζουν. Όταν υπάρχει ένα περιστατικό που είναι έντονο και πρέπει να πάρεις άλλον ρόλο από αυτόν που θεωρητικά έχεις, αργότερα είναι δίκοπο μαχαίρι στο τι θα συμβεί μέσα σου. Ευτυχώς επειδή οι γονείς μου είναι υπέροχοι, μπόρεσα όλο αυτό να το χρησιμοποιήσω υπέρ μου και να βγω πιο ικανός κι όχι προβληματικός, δυσλειτουργικός αλλά ίσα ίσα να βγω από αυτήν την διαδικασία πιο φωτεινός”.
Αλέξανδρος Πέρρος: Οι έρωτες της ζωής του και το μπούλινγκ στο σχολείο
Ο Αλέξανδρος Πέρρος μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ του ALPHA, «Αγγελική». Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στον έρωτα αλλά και τον ρόλο που ερμηνεύει στο δραματικό σίριαλ πλάι στη Μαίρη Μηνά.
Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Πέρρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως » τον Πάνο Βλάχο τον ήξερα περισσότερο από τον Γιώργο Χρυσοστόμου ή τον Ιωάννη Παπαζήση, οπότε κατευθείαν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε και να σπάσουμε τον πάγο πολύ νωρίς».
«Έχει υπάρξει γυναίκα, ευτυχώς, ναι που μου έχει αλλάξει τη νοοτροπία και με έχει ανθίσει. Στη ζωή μου κατάφερα και είχα δύο τεράστιους έρωτες αν και τώρα δεν μου υπάρχει μια τέτοια αντιστοιχία. Έχω πάρει μια απόφαση γενικότερη, μια κατεύθυνση που αφορά και τα συναισθηματικά ότι δεν θα ασχοληθώ με τίποτα που δεν θα μου πέσει το σαγόνι στο πάτωμα» πρόσθεσε ο ηθοποιός.
«Ο κόσμος ανάλογα με τον ρόλο τον οποίο κάνεις, σε ταυτίζει κιόλας. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Εγώ είμαι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα που κατάφερα να κάνω στο Τατουάζ. Νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Πέρρος.
«Έχω δεχθεί μπούλινγκ. Ήμουν πρώτη γυμνασίου και κάποια παιδιά από την τρίτη γυμνασίου, επειδή εγώ μιλούσα με μια κοπέλα που ήταν από την τάξη τους, εκνευρίστηκαν και με πιάσανε τέσσερις, ένας από κάθε άκρο, πήραν φόρα και με χτύπησαν σε μια κολώνα. Με χτύπησαν …ανάμεσα. Είναι κάτι που συνέβαινε πολύ συχνά στο σχολείο, το γνωστό “κολωνάτο”», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Πέρρος ΤΟ 2017 στην εκπομπή στην εκπομπή “Επιτέλους σαββατοκύριακο”.
Αλέξανδρος Πέρρος: Η γνώμη για τους άνδρες παλαιάς κοπής
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φράση γνωστού ηθοποιού ότι ανήκει στην κατηγορία ανδρών παλαιάς κοπής.
Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Πέρρος θέλησε να απαντήσει, μέσω Instagram, στον ηθοποιό, αλλά και να μοιραστεί μια ιστορία του όταν ήταν δάσκαλος χορού και γοητεύτηκε από μια μαθήτριά του.
Σε ένα από τα instastories του γράφει χαρακτηριστικά
«Ένα ωραίο απόγευμα πριν αρκετά χρόνια, 26 ήμουν θαρρώ, σε μια Σχολή Χορού στην Γλυφάδα όπου δίδασκα latin χορούς, εμφανίστηκε ένα πανέμορφο και φωτεινό κορίτσι για να κάνουμε μάθημα. Αδιανόητα γοητευμένος μετά το πέρασμα του μαθήματος πηγαίνω στη διεύθυνση της σχολής και δηλώνω ότι δεν θέλω να αναλάβω τη συγκεκριμένη μαθήτρια γιατί μου άρεσε! Πολύ! Η διεύθυνση έκανε αποδεκτό το αίτημά μου. Λίγο αργότερα με αυτή την κοπέλα αρχίσαμε να μιλάμε εκτός σχολής. Δημιουργήθηκε ένας ειλικρινής και ουσιαστικός έρωτας.
Λίγα λόγια από έναν όχι παλιάς κοπής άνδρα. Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Η δικαιολογία του “είμαι ερωτευμένος με το θύμα” έχει ακριβώς την ίδια λογική με όσους ενοχοποιούνται και ισχυρίζονται μετά ότι ήταν ψυχικά ασθενείς για να γλιτώσουν τη μπουζού και να πάνε σε ψυχιατρική πτέρυγα».