Δεν τρώει ποτέ αυτή τη τροφή: Το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για την άψογη σιλουέτα της στα 53 της

Ελένη Μενεγάκη: Η μια τροφή που δεν καταναλώνει ποτέ

Είναι γεγονός πως η Ελένη Μενεγάκη στα 53 της διατηρεί μια από τις πιο κομψές σιλουέτες στην ελληνική showbiz. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια δεν ακολουθεί εξαντλητικές δίαιτες.

Απλά όταν βλέπει ότι «ξεφεύγει», προσέχει τα γεύματα της και τις τροφές που επιλέγει.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» μοιράζεται συχνά με τους τηλεθεατές διάφορες καθημερινές της συνήθειες, μιλά για τα αγαπημένα της φαγητά και τις τροφές που λατρεύει να τρώει κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει «κόψει» τη γλουτένη

Πρόσφατα η λαμπερή παρουσιάστρια αποκάλυψε τι είναι αυτό που έχει αφαιρέσει από την διατροφή της, επειδή της προκαλεί πρόβλημα. Ο λόγος για την γλουτένη, που βρίσκεται κυρίως στο ψωμί, στις φρυγανιές, στα παξιμάδια, στα δημητριακά, στα ζυμαρικά, στα αρτοπαρασκευάσματα κ.α.

Η γλουτένη μπορεί να δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην αρτοποιία αλλά σε μια ομάδα ανθρώπων δημιουργεί δυσανεξία που ονομάζεται κοιλιοκάκη και στομαχο-εντερικά προβλήματα.

Συνήθως οι άνθρωποι που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη, μπορούν να καταναλώσουν άλλες τροφές, που είναι επίσης πλούσιες σε άμυλο/υδατάνθρακες, όπως ρύζι, καλαμπόκι, κεχρί, κινόα και φαγόπυρο είτε ολόκληρους τους καρπούς, είτε ως αλεύρια.

Related posts

Έτσι είναι χωρίς ρετούς το σώμα της Αγγελικής Νικολούλη στα 60, οι φώτο που κυκλοφορούν και «κλείνουν στόματα»

Παναγιώτης Ραφαήλ: O μικρός “ήρωας”, έκλεισε τα 6, σβήνει το κεράκι και όλοι του εύχονται «χρόνια πολλά»

«Μην το πείτε στη μαμά μου…Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι»