Έγιναν θέαμα οι Γλύξμπουργκ: Αυτό είναι το γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου που πήγαν για φαγητό 4 φορές

Γλύξμπουργκ: Ποιο είναι το αγαπημένο τους εστιατόριο στην Αθήνα

Η οικογένεια Γλυξμπουργκ παρέμεινα στην Ελλάδα για λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου. Μάλιστα επισκέφθηκαν τέσσερις φορές γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ήταν μια ευκαιρία για τα παιδιά και τα εγγόνια του να απολαύσουν την πόλη και να βρεθούν όλοι μαζί.

Έτσι, το διάστημα που έμειναν στην Ελλάδα, έκαναν αρκετές βόλτες στην Αθήνα, ενώ επισκέφτηκαν και εστιατόρια της πρωτεύουσας.

O Παύλος, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος αναχωρεί σήμερα, Πέμπτη, μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ για τη Νέα Υόρκη, ήταν ο τελευταίος που έμεινε στη χώρα μας.

Αυτό είναι το γνωστό εστιατόριο που γευμάτισε η οικογένεια Γλύξμπουργκ

Μάλιστα, η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”, τον “τσάκωσε” έξω από γνωστό εστιατόριο της περιοχής του Κολωνακίου και όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, το συγκεκριμένο εστιατόριο όπου πήγε για φαγητό ο Παύλος ήταν το “Papadakis Restaurant” της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του συζύγου της Μανώλη Παπαδάκη.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια Γλύξμπουργκ επισκέφτηκε το συγκεκριμένο εστιατόριο, καθώς τα παιδιά και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έφαγαν τουλάχιστον τέσσερις φορές εκεί.

Το εστιατόριο βρίσκεται στους πρόποδες του Λυκαβηττού και έχει λάβει πολλές διακρίσεις, διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με μίνιμαλ διακόσμηση, χρησιμοποιεί τοπικά προϊόντα από όλη τη χώρα και οι επιλογές κινούνται ανάμεσα σε ψητά ψάρια και θαλασσινά ημέρας, ζυμαρικά και σαλάτες.

Επίσης, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα πιάτων, από σαλάτες έως ριζότο και ζυμαρικά με ψάρια ως βάση τους.

Related posts

Έτσι είναι χωρίς ρετούς το σώμα της Αγγελικής Νικολούλη στα 60, οι φώτο που κυκλοφορούν και «κλείνουν στόματα»

Παναγιώτης Ραφαήλ: O μικρός “ήρωας”, έκλεισε τα 6, σβήνει το κεράκι και όλοι του εύχονται «χρόνια πολλά»

«Μην το πείτε στη μαμά μου…Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι»