Έξαλλος ο Γρηγόρης Πετράκος με το σκίτσο του Αρκά για τα εμβόλια

Πετράκος: Εναντίον Αρκά για το σκίτσο των εμβολίων

Πετράκος: Οι εμβολιασμοί και τα νέα μέτρα έχουν πυροδοτήσει αντιδράσεις και συζητήσεις, οι οποίες πολλές φορές φέρνουν αντιπαραθέσεις. Πόσο μάλλον με τα νέα μέτρα στις 15 Ιουλίου, τα οποία έρχονται να αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητα, έχουν ξεκινήσει και οι έντονες αντιδράσεις. Όπως επίσης και τα σχόλια.

Το ενδιαφέρον έχει στραφεί και πάλι στον Γρηγόρη Πετράκο. Μετά τις επιθέσεις στον Πάνο Κιάμο και τον Στάθη Δρογώση, ο Πετράκος βάζει στο στόχαστρο τον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά. Με αφορμή το σκίτσο του για τα εμβόλια.

Τελευταία ο Γ. Πετράκος επιτίθεται ανεξέλεγκτα στους πάντες στα social media. Διαδίδοντας τις “ψεκασμένες” απόψεις του περί εμβολίου και κορονοϊού.

Το σχόλιό του κάτω από ανάρτηση, αποκαλεί “κακομοίρη” τον Αρκά και χαρακτηρίζει το εμβόλιο “πειραματικό σκεύασμα”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

“Οι σώφρονες άνδρες μεγαλώνοντας νοιάζονται περισσότερο για την ψυχή τους και την υστεροφημία τους. Παρά για τα χρήματα και την εξουσία. Εσύ βρε κακομοίρη Αρκά έχτισες όλη σου τη ζωή σε ένα έργο. Ερχεσαι τώρα να παρασύρεις όλους αυτούς που σε αγάπησαν να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν τους αφορά μιας και δεν κινδυνεύουν; Πού την είδες τη φωτιά; Μόνο εσύ καίγεσαι απ’ό,τι βλέπεις, Τι απογοήτευση!“, έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Πρόκειται για την ανάρτηση όπου ο Αρκάς “καρφώνει” με σκίτσο του όλους εκείνους οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Στο σκίτσο, το οποίο γράφει “Οι ψαγμένοι λέμε όχι στα αδοκίμαστα εμβόλια”. Βλέπουμε έναν άνδρα σε ένα φλεγόμενο κτίριο και τον πυροσβέστη να προσπαθεί να του σώσει τη ζωή.

Τότε ο άνδρας αρνείται να δώσει το χέρι στον πυροσβέστη, λέγοντάς του “Γιατί να σε εμπιστευτώ; Πρώτη φορά σε βλέπω”.

Related posts

«Λάκη, σε ευχαριστώ που γύρισες»: Οι 26 λέξεις του Λαζόπουλου για τις οποίες αποθεώθηκε

Eκτακτη ανακoίνωση: Πpόσεχε αν έχεις λoγαριασμό στην Εθνική – Τι έχει συμβεί

Γέννησε πριν λίγο η Αλεξάνδρα Νίκα: Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός – To φύλο του μωρού