Η κατάθεση ψυχής της Γιούλη Ζήκου: «Λυτρωνόμουν με την άμβλωση, δεν έκανα παιδί γιατί είχα τέτοιο πάθος στον πατέρα μου»

by Newsroom i-diakopes.gr
Η κατάθεση ψυχής της Γιούλη Ζήκου: «Λυτρωνόμουν με την άμβλωση, δεν έκανα παιδί γιατί είχα τέτοιο πάθος στον πατέρα μου»

Γιούλη Ζήκου: Απόσπασμα από την συνέντευξη της ηθοποιού

Η Γιούλη Ζήκου προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση για την διαδικασία της άμβλωσης και για την ψυχοθεραπεύτρια της με αφορμή μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, Λοιπόν.

Η ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την παράσταση «Το ζεϊμπέκικο της Τζοκόντας».

Αποκτήσατε ποτέ κάποιο παιδί;

Δεν έκανα παιδί, γιατί είχα τέτοια αδυναμία και πάθος στον πατέρα μου, που όπως ανακάλυψα αργότερα με την ψυχοθεραπεύτριά μου, φοβόμουν ενδόμυχα ότι θα έχανα τον ρόλο του παιδιού. Νόμιζα ότι αν χάσω τον ρόλο του παιδιού θα χάσω και την αγάπη του πατέρα μου.

Όταν έτυχε σε 2-3 περιπτώσεις να μείνω έγκυος, αναγκάστηκα να κάνω άμβλωση γιατί έκρινα ότι με τους συγκεκριμένους συντρόφους δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί.

Η κατάθεση ψυχής της Γιούλη Ζήκου: «Λυτρωνόμουν με την άμβλωση, δεν έκανα παιδί γιατί είχα τέτοιο πάθος στον πατέρα μου»

Η είδηση της ημέρας

Πως βίωσε η Γιούλη Ζήκου τις αμβλώσεις που έκανε

Μετανιώσατε για τις αμβλώσεις;

Όχι και τώρα με το θέμα των αμβλώσεων θύμωσα. Πρέπει η γυναίκα να έχει τη δυνατότητα να επιλέγει αν θέλει να κάνει παιδί ή όχι.

Ψυχικά ήταν επώδυνη η διαδικασία της άμβλωσης;

Μου έφευγε ένα βάρος. Λυτρωνόμουν.

Πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη – Πέθανε η Κυριακή του

Θεοφάνης Χατζηγρίβας: Τέλος ο χειμώνας, θερμή εισβολή τις επόμενες ημέρες, αλλάζει o καιρός & δε το περίμεναν ούτε οι μετεωρολόγοι

Πήγαν για για ψάρεμα και σκότωσαν 34χρονη: Σoκ για την Νεκρή Διάσημη influencer, λίγες μέρες πριν τον Γάμο της

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΕ ΚΑΙ HELLENIC TRAIN

Ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα σήμερα: Η 18χρονη καλλονή που ποζάρει στη φωτογραφία είναι κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού

Προτεινόμενα