Κουνουπίδι: Μαγειρέψτε χωρίς να σκέφτεστε την μυρωδιά
Έχει παρά πολλά οφέλη στην υγεία και επομένως αποτελεί μια ιδανική επιλογή για να το έχετε στο γεύμα σας ξανά και ξανά.
Οι τροφές πολλές φορές κατα την διάρκεια του μαγειρέματος φέρνουν διάφορες οσμές στην επιφάνεια, οι οποίες ομολογουμένως δεν είναι και οι πιο ευχάριστες.
Είναι πολύ υγιεινό και η γεύση του μπορεί να γίνει καταπληκτική. Η μυρωδιά από το κουνουπίδι, όμως, δεν είναι και τόσο θελκτική, και συνηθίζει να μένει στον χώρο. Μάθετε πώς θα την εξολοθρεύσετε!
Πως να εξαφανίσετε την μυρωδιά από το κουνουπίδι
Κόψτε ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι και βουτήξτε το σε λίγο ξίδι. Στη συνέχεια, ακουμπήστε το πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας στην οποία το βράζετε. Σε περίπτωση που δεν έχετε βαμβάκι, ρίξτε μία φλούδα λεμονιού μέσα στην κατσαρόλα ή μια φέτα ψωμί. Ξεχάσατε να κάνετε κάποιο από τα παραπάνω «κόλπα» όσο μαγειρεύατε;
Απλά, ανάψτε το μικρό μάτι της κουζίνας σας για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, σβήστε το και σκορπίστε στην επιφάνεια του λίγους κόκκους ελληνικού καφέ. Μέσα σε λίγα λεπτά, το σπίτι σας θα μυρίζει υπέροχα.