Μας έπεσε το σαγόνι με την τιμή: Μόλις κυκλοφόρησε πόσο κόστισε τελικά το γαμήλιο δείπνο Κασσελάκη-Τάιλερ

by Newsroom i-diakopes.gr
Μας έπεσε το σαγόνι με την τιμή: Μόλις κυκλοφόρησε πόσο κόστισε τελικά το γαμήλιο δείπνο Κασσελάκη-Τάιλερ

Τετραήμερες εκδηλώσεις περιλαμβάνει ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ. Οι δυο τους απολαμβάνουν τα Χανιά παρέα με τους καλεσμένους τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, έφτασαν στο γνωστό κέντρο εστίασης, μπαρ «Παλλάς», στο παλιό λιμάνι Χανίων, όπου τους περίμεναν οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους. Στο συγκεκριμένο κατάστημα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του στην ταράτσα.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το κατάστημα ήταν δρακόντεια, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά από τα μέσα να σεβαστούν τις ιδιωτικές στιγμές του ζευγαριού.

Μας έπεσε το σαγόνι με την τιμή: Μόλις κυκλοφόρησε πόσο κόστισε τελικά το γαμήλιο δείπνο Κασσελάκη-Τάιλερ

Γάμος Κασσελάκη: Πόσο κόστισε το δείπνο
Το ζευγάρι επίλεξε το μενού του εστιατορίου, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Μοσχαρίσιο καρπάτσιο
Σαλάτα με προσούτο και μάνγκο
Κριθαρότο με αστακό και κωλοχτύπα
Τέσσερα ακριβά κρασιά
Όσον αφορά τους καλεσμένους στο πρώτο δείπνο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ, ανήλθαν στους 70, μεταξύ αυτών 30 στενοί και έξω συγγενείς του ζευγαριού και 40 φίλοι των μελλόνυμφων.

Σε ό,τι αφορά το συνολικό κόστος του δείπνου και πιο συγκεκριμένα τα κρασιά, η ακριβότερη ετικέτα κόστιζε 240 ευρώ, ενώ 190 ευρώ τα τρία πιο ακριβά του δημοφιλούς εστιατορίου των Χανίων.

Το MEGA παρουσίασε το συνολικό κόστος του δείπνου:

Ορεκτικά και επιδόρπια: 2.050 ευρώ
Σαλάτες και κυρίως: 3.360 ευρώ
Κρασιά: 6.650 ευρώ
Σύνολο: 12.060 ευρώ

Το πρόγραμμα του γάμου
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα γίνει η κεντρική γιορτή, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων, από τις 17.00 έως τις 20.00. Η υποδοχή των προσκεκλημένων θα γίνει στο υπαίθριο αμφιθέατρο του πάρκου και θα ακολουθήσει δεξίωση. Για τους καλεσμένους θα υπάρχουν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Πάρκου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν.

Προτεινόμενα