Διάσημες Ελληνίδες: Πως έχασαν τα κιλά των διακοπών
Πλήθος διάσημων Ελληνίδων γνωρίζουν τον ιδανικό τρόπο για να χάσουν γρήγορα και εύκολα τα κιλά των διακοπών. Μετά τις χριστουγεννιάτικες διατροφικές ατασθαλίες, υπάχει η εύκολη λύση για να ξεμπερδέψετε σύντομα με τα περιττά κιλά.
Άντζελα Γκερέκου
«Καλημέρα με ένα φρέσκο χυμό, ρόδι-πορτοκάλι! Η αποτοξίνωση αρχίζει!», υπογράμμισε η Άντζελα Γκερέκου, αποκαλύπτοντας πως αυτό είναι το σύνθημά της για μετά την εορταστική περίοδο.
Είναι γνωστό πως το ρόδο έχει κερδίσει επάξια τον χαρακτηρισμό της υπερτροφής, ενώ ο χυμός πορτοκαλιού από την άλλη είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την αποβολή τοξινών από τον οργανισμό.
Επιπλέον, η ηθοποιός αυξάνει την κατανάλωση οσπρίων και λαδερών 2-3 φορές την εβδομάδα, επιλέγοντας προϊόντα χαμηλά σε λιπαρά, ενώ περιορίζει την κατανάλωση κόκκινου κρέατος σε 1-2 φορές την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας μόνο ελαιόλαδο στη μαγειρική της.
Κατερίνα Διδασκάλου
Μετά τις γιορτές, η ηθοποιός εντάσσει στη διατροφή της περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Συγκεκριμένα, η ημέρα της δεν ξεκινά αν δεν φάει αβοκάντο, ενώ για γρήγορη αποτοξίνωση επιλέγει σούπες, είτε κόκκινες, είτε λευκές, τις οποίες συνδυάζει με λαχανικά εποχής, αλλά και με μια μικρή ποσότητα light τυριού.
Όσον αφορά το βραδινό της, αποτελείται κυρίως από βραστά ή ψητά θαλασσινά, τα οποία δεν καταναλώνει μετά τις 8 το βράδυ. «Αν θέλεις να διατηρήσεις ένα σωστό, υγιές σώμα δεν γίνεται διαφορετικά, θα πεινάσεις, θα πονέσεις, αλλά στο τέλος θα βγεις κερδισμένη», επεσήμανε η Κατερίνα Διδασκάλου.
Κλέλια Ρένεση
Η Κλέλια Ρένεση διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο δεν οφείλεται στην τύχη. Μετά τις γιορτές, ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο διατροφής, καταναλώνοντας 4 φλιτζάνια πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη κάθε μέρα, ενώ προσθέτει τσίλι, μαύρο πιπέρι, πιπέρι καγιέν και κουρκουμά όσο πιο συχνά μπορεί.
Επιπλέον πίνει νερό ακόμη, και όταν δεν διψάει, προκειμένου να κρατά ενυδατωμένο τον οργανισμό της, ενώ ένα από τα γεύματά της την περίοδο αυτή είναι η σούπα λαχανικών με φιλέτο ψαριού ή κοτόπουλο – καρότο, κολοκυθάκι, σέλινο, πατάτα, λάχανο, πράσο, την οποία συνοδεύει με σαλάτα κουνουπίδι και μπρόκολο.
Διάσημες Ελληνίδες: Πως χάνουν οι διάσημες Ελληνίδες τα περιττά κιλά
Ζέτα Δούκα
Για γρήγορη αποτοξίνωση μετά τις γιορτές, η Ζέτα Δούκα αποφεύγει τα γαλακτοκομικά προϊόντα και πίνει μόνο γάλα σόγιας, ενώ προσπαθεί να μην καταναλώνει ζυμαρικά εκτός από μαύρο ρύζι, αλλά σε μικρή ποσότητα.
Το μυστικό της διατροφής της είναι οι μεγάλες και πλούσιες σαλάτες και φυσικά καθημερινά πίνει τον αγαπημένο της χυμό, ο οποίος τη βοηθά στο κάψιμο του περιττού λίπους. Συγκεκριμένα βάζει στον αποχυμωτή της 1 πράσινο μήλο, 1 λεμόνι, 2 φύλλα σέλερι, 2 χούφτες σπανάκι και 1 αγγούρι.
Μυρτώ Αλικάκη
Η Μυρτώ Αλικάκη είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, ωστόσο, όταν ξεφεύγει τις γιορτές, έπειτα ακολουθεί πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Συγκεκριμένα, επιλέγει φρούτα, φρέσκα και αποξηραμένα, χουρμάδες, cranberries, σταφίδες και goji berries.
Όλα τα γεύματά της τα συνοδεύει είτε με μπρόκολο, είτε με κουνουπίδι, είτε με λάχανο, ενώ καταναλώνει άγριο ρύζι, βρώμη, κινόα και φαγόπυρο, τα οποία της χαρίζουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βοηθώντας παράλληλα στην απώλεια βάρους.
Μαρία Τζομπανάκη
Η Μαρία Τζομπανάκη για γρήγορη αποτοξίνωση επιλέγει πάντα την Κρητική διατροφή, καταναλώνοντας ελάχιστο κρέας, αρκετό ψάρι και άφθονα φρούτα και πολλά, όσπρια και λαχανικά.
Το πρωινό της αποτελείται από μια κουταλιά μέλι πάνω σε κρητικό παραδοσιακό ψωμί, οι ίνες του οποίου βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου και στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, ενώ καταναλώνει αφεψήματα από φασκόμηλο, θυμάρι και δεντρολίβανο που απομακρύνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό.