Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το προσκλητήριο γάμου του αξίζει 200 ευρώ το ένα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Πλησιάζει ο γάμος του με την Ιλάειρα

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την σύντροφο του προκειμένου να δείξουν… τα προσκλητήρια του γάμου τους!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε μαζί με την αγαπημένη του, Ιλάειρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να δώσουν στην παρουσιάστρια το προσκλητήριο για τον γάμο τους.

Το προσκλητήριο αποτελείται από δυο μέρη: Ένα plexiglass πάνω στο οποίο είναι χαραγμένες όλες οι πληροφορίες για το μυστήριο και ένα λευκό χαρτί πάνω στο οποίο τοποθετείται το plexiglass για να διαβαστεί.

Τι έγραφε το προσκλητήριο του γάμου του Μαυρίκιου

«Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσσού. Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είστε εκεί» αναφέρει το προσκλητήριο χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος κοστίζει 200 ευρώ!

Related posts

Πως το κινητό τηλέφωνο «προδίδει» την απιστία ακόμα για τους πιο προσεκτικούς. – Δεν χρειάζεται να το ψάξεις

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο ΣΕΦ με τους αδελφούς Αγγελόπουλους – Χαμός με τα πόδια της

Οι γιατροί αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση αυγών το πρωί προκαλεί…