Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Μαγείρεμα: Μυστικά για νόστιμο φαγητό

Το καλό και νόστιμο φαγητό, δεν είναι πάντα μία δύσκολη υπόθεση. Σας έχουμε 15 μυστικά μαγειρέματος, που θα απογειώνουν κάθε σας πιάτο. Πρόκειται για μυστικά , που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ στις κουζίνες τους, κάνοντας κάθε τους πιάτο, ξεχωριστό και πεντανόστιμο. Παράλληλα, σας δίνουμε κόλπα που θα βοηθήσουν τη μαγειρική σας ζωή και θα σας γλυτώσουν από τους μπελάδες της κουζίνας.

Ποια είναι τα μυστικά του μαγειρέματος;

Βάλτε το σελοφάν στο ψυγείο για να μην κολλάει στον εαυτό του όταν το ξεδιπλώνετε. Επίσης, θα τεντώνει πιο εύκολα και ομοιόμορφα.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Βάλτε λαδόκολλα για να ψήσετε μάφιν εάν δεν έχετε ειδικό σκεύος.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Ξεφλουδίστε πιο εύκολα τα φρούτα σας βάζοντάς τα στο φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα. Η φλούδα θα βγει πολύ πιο εύκολα.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Μην αφήνετε τα βότανά σας να χαλάνε. Μπορείτε να τα διατηρήσετε βάζοντάς τα σε μία παγοθήκη με ελαιόλαδο ή νερό. Καταψύξτε τα και βγάλτε τα όταν θέλετε να τα μαγειρέψετε.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Βάλτε μία ξύλινη κουτάλα πάνω από την κατσαρόλα για να μην χυθεί το νερό αφού αφρίσει.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Η συνέχεια των μυστικών μαγειρέματος

Βάλτε ένα κεράσι πάνω από ένα άδειο μπουκάλι μπύρας και με ένα ξυλάκι βγάλτε το κουκούτσι.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Κόψτε ένα λεμόνι στην μέση και περάστε την κομμένη πλευρά πάνω από χοντρό αλάτι. Τρίψτε με αυτό το λεμόνι το ξύλο κοπής για να καθαριστεί σε βάθος.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Ο φούρνος μικροκυμάτων ξηραίνει το φαγητό. Βάλτε ένα ποτήρι με νερό δίπλα από το φαγητό σας για να το αποτρέψετε αυτό.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Απομακρύνετε την σκουριά από τα τηγάνια με αλάτι. Τρίψτε τα με αλάτι αντί για απορρυπαντικό πιάτων.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Τα τελευταία κόλπα των επαγγελματιών σεφ στις κουζίνες

Χρησιμοποιήστε μία κουτάλα για παγωτό για να βγάλετε εύκολα τα σπόρια από τα λαχανικά σας.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Ανακατέψτε ξύδι και νερό για να κάνετε τα σκεύη σας από ανοξείδωτο ατσάλι να λάμψουν ξανά.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Η καστανή ζάχαρη κάνει σβόλους όταν δεν αποθηκεύεται σωστά. Εάν σκληρύνει θα είναι άχρηστη. Βάλτε μία φλούδα από πορτοκάλι ή μήλο μέσα στην συσκευασία και αποθηκεύστε την αεροστεγώς κλεισμένη.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Σπάστε τα αυγά σας σε ένα τηγάνι και ρίξτε λίγο νερό. Τα αυγά σας θα βγουν τέλεια.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Βάλτε τα αυγά σας στον ατμό πάνω από βραστό νερό για 15 με 16 λεπτά. Τα τσόφλια θα βγουν πολύ πιο εύκολα.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Μην βάζετε τα χέρια σας στα αυγά για να βγάλετε τα τσόφλια. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο κομμάτι από τσόφλι. Θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης.

Μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ: 15 κόλπα που κάνουν το μαγείρεμα “παιχνιδάκι”

Προτεινόμενα