Νίκος Γαλανός: «Ξέσπασε, με έβρισε άσχημα» – Ο άγνωστος καβγάς με τη Βουγιουκλάκη

Νίκος Γαλανός: Οι δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του ο δημοφιλής ηθοποιός Νίκος Γαλανός, μίλησε ανοιχτά για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για τα προβλήματα που αναπτύχθηκαν μεταξύ τους.

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κάναμε 4-5 ταινίες και αρκετά θεατρικά, είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Μετά από κάποια χρόνια που η Αλίκη αποφάσισε να αλλάξει παρτενέρ και να μην παίζει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ήταν αναμενόμενο ότι όποιος πήγαινε μοιραία θα ακολουθούσε ένα έτσι γκελ στον πολύ κόσμο. Της Αλίκης της άρεσε να φλερτάρει με όλο τον κόσμο.

Ήταν ένας άνθρωπος που τη γέμιζε αυτό, της πήγαινε. Όπως της άρεσε το χειροκρότημα, ήθελε να είναι επιθυμητή. Και το θεωρώ πολύ φυσιολογικό για κάθε γυναίκα και για κάθε άντρα. Δεν υπήρξαμε ποτέ ζευγάρι, μείναμε φίλοι. Δεθήκαμε πολύ με την Αλίκη, υπήρξε αληθινή φιλία μεταξύ μας. Εγώ σεβάστηκα την Αλίκη ακόμα και μετά τον θάνατό της. Δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα για κανέναν άνθρωπο», είπε αρχικά ο Νίκος Γαλανός.

«Όταν έπαιζα στην “Ιστορία του Ιρκούτσκ” με τον Καζάκο και την Καρέζη, στην Τζένη μιλούσα στον πληθυντικό. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε αυτή η χημεία στην πρώτη μας συνεργασία, στο “Ένα αστείο κορίτσι”, αλλά συγχρόνως υπήρχε και μια κόντρα περίεργη. Από την πρώτη στιγμή μιλάγαμε… Αλίκη Νίκο, στον ενικό, αφού η Αλίκη σου έδινε μια άμεση οικειότητα.

Οπότε, μια μέρα, σε ένα γύρισμα, μου λέει “να σε ρωτήσω κάτι, στην Τζένη μιλάς στον ενικό ή στον πληθυντικό;”. Όπα, λέω, κάτι δεν πάει καλά εδώ. Της λέω “να σας πω, κυρία Βουγιουκλάκη…” και μου απαντάει “όχι, εμένα δεν με πειράζει, δικαίωμά σου. Εμείς συνεργαζόμαστε εδώ, εκεί στο θέατρο είσαι με την Τζένη”.»

Οι δηλώσεις του Νίκου Γαλανού για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Related posts

«Η Jennifer Lopez της Καβάλας» – Νέος σάλoς με τη Δέσποινα Βανδή μετά από αuτό που φόρεσε στη σκηνή

Auτήν την αμαpτiα δεν θα συγχωρήσει ο Θεός ούτε στον τωρινό ούτε στον μελλοντικό κόσμο

Auτό είναι το ολοκαίνουργιο σπίτι της κυρά Ρηνιώς στην Κίναρο – Πώς ήταν και πώς έγινε