Πέθανε ο ράπερ ΔΠΘ από τους «Ψυχόδραμα 07» μόλις στα 38 του χρόνια

by Newsroom i-diakopes.gr
Πέθανε ο ράπερ ΔΠΘ από τους «Ψυχόδραμα 07» μόλις στα 38 του χρόνια

Πέθανε ο ράπερ ΔΠΘ ή αλλιώς «Μαύρο Λούκι» που ήταν μέλος του hip hop σχήματος «Ψυχόδραμα 07».

Η είδηση του θανάτου του ράπερ Μιχάλη Αντωνιάδη έγινε γνωστή από διάφορους φίλους του στα social media, οι οποίοι του είπαν το δικό τους «αντίο» μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών.

Πέθανε ο ράπερ ΔΠΘ από τους «Ψυχόδραμα 07» μόλις στα 38 του χρόνια

Τα αίτια του θανάτου του, δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ την απώλειά του επιβεβαίωσαν άτομα της hip – hop σκηνής όπως οι «Εθισμός», «Sadomas» και οι «Στίχοιμα»

Πέθανε ο ράπερ ΔΠΘ από τους «Ψυχόδραμα 07» μόλις στα 38 του χρόνια

Ο ίδιος έλεγε για τον εαυτό του και την καλλιτεχνική του ταυτότητα:

«Ονόμασα τον εαυτό μου ΔΠΘ γύρω στο ’98 όπου ξεκίνησα να γράφω και τους πρώτους μου στίχους. Τότε εγώ και ένας ακόμα φίλος μου δημιουργήσαμε ένα πρώιμο ραπ σχήμα με όνομα Ψυχόδραμα. Αρχικά το ΔΠΘ δεν ήταν τίποτα άλλο από τα αρχικά των λέξεων μιας πρότασης (δεν παίζει θέμα=όλα καλά). Στην πορεία θέλησα να δώσω μια πιο βαθιά έννοια και να γίνω πιο συγκεκριμένος, έτσι προέκυψε το “Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο”, επηρεασμένο από τη θεατρικότητα του όρου Ψυχόδραμα. Συνέδεσα το όνομα αυτό με κάποιες πολύ προσωπικές – οικογενειακές καταστάσεις, αλλά και με την τάση μου να γράφω στίχους, κυρίως όταν ένιωθα αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη, οργή, αδικία, εξ ου και το “θλιμμένο”. Το δεύτερο δήλωνε την θέση μου στο γκρουπ, αφού ήμασταν 2 αυτοί που γράφαμε και ερμηνεύαμε τους στίχους μας».

Θάνατος 12χρονης στου Ρέντη: «Ράγισε» ο παππούς της on camera – Το κορίτσι ζούσε μόνο του, κάτω από γέφυρα

«Δεν πενθεί, είναι μια χαρά χαρούμενος»: Η 1η φωτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή 4 χρόνια μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟ – ΕΧΑΣΕ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ – ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ανήμερα της γιορτής του

Όχι δεν είναι μοντέλο – Είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης – Η μεγάλη αλλαγή που έκανε

Προτεινόμενα