Θα γίνουν σαν καινούργια: Το καλύτερο tip με το ελαιόλαδο για να γυαλίσετε τις κατσρόλες και τα τηγάνια σας

Πως να γυαλίσετε τις κατσαρόλες και τα τηγανιά σας

Ύστερα από αρκετές χρήσεις τα κατσαρολικά σας μπορεί να δείχνουν ξεσκουριασμένα και έτοιμα για αλλαγή. Προτού όμως τα πετάξετε δώστε τους μια ακόμη ευκαιρία με το παρακάτω tip.

Μαγειρεύετε συνέχεια και ξεχνάτε να καθαρίσετε τα κουζινικά σας σκεύη, με αποτέλεσμα οι Κατσαρόλες και τα τηγάνια να μένουν με τα ξεραμένα λίπη;

Αναρωτιέστε πως θα επαναφέρετε μετά τα μαγειρικά μας σκεύη στην αρχική τους κατάσταση; 

Η λύση βρίσκεται μέσα στη κουζίνα και για την ακρίβεια σε ένα υλικό που δεν λείπει ποτέ από ένα νοικοκυριό και αυτό δεν είναι άλλο από το ελαιόλαδο.

Κατσαρόλες και τηγανιά: Κάντε τα και πάλι να αστράφτουν

  • Απλώστε λίγο ελαιόλαδο σε ένα απαλό πανί και
  • τρίψτε τις ατσάλινες κατσαρόλες και τηγάνια σας, τον νεροχύτη ή τον απορροφητήρα έτσι ώστε να απομακρύνετε λεκέδες από νερό ή διάβρωση.
  • Γυαλίστε τα αντικείμενα από ατσάλι με ένα καθαρό απαλό πανί.

Related posts

Ναταλία Λιονάκη: «Δεν ακολούθησα το μοναχıσμό από κατάθλıψη, τον ακολούθησα γιατί πλημμύριζα από Χαρά και Φως»

Η πανέμορφη Κύπρια που γοήτευσε το National Geographic και τη φωτογράφισε. 25 χρόνια μετά την αναζήτησε ξανά.

Είναι η πιο όμορφη από όλες: Η κούκλα κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα έγινε 18 και κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα