Πως να γυαλίσετε τις κατσαρόλες και τα τηγανιά σας
Ύστερα από αρκετές χρήσεις τα κατσαρολικά σας μπορεί να δείχνουν ξεσκουριασμένα και έτοιμα για αλλαγή. Προτού όμως τα πετάξετε δώστε τους μια ακόμη ευκαιρία με το παρακάτω tip.
Μαγειρεύετε συνέχεια και ξεχνάτε να καθαρίσετε τα κουζινικά σας σκεύη, με αποτέλεσμα οι Κατσαρόλες και τα τηγάνια να μένουν με τα ξεραμένα λίπη;
Αναρωτιέστε πως θα επαναφέρετε μετά τα μαγειρικά μας σκεύη στην αρχική τους κατάσταση;
Η είδηση της ημέρας
Η λύση βρίσκεται μέσα στη κουζίνα και για την ακρίβεια σε ένα υλικό που δεν λείπει ποτέ από ένα νοικοκυριό και αυτό δεν είναι άλλο από το ελαιόλαδο.
Κατσαρόλες και τηγανιά: Κάντε τα και πάλι να αστράφτουν
- Απλώστε λίγο ελαιόλαδο σε ένα απαλό πανί και
- τρίψτε τις ατσάλινες κατσαρόλες και τηγάνια σας, τον νεροχύτη ή τον απορροφητήρα έτσι ώστε να απομακρύνετε λεκέδες από νερό ή διάβρωση.
- Γυαλίστε τα αντικείμενα από ατσάλι με ένα καθαρό απαλό πανί.