Θύμισε Eurovision 1993: Η Καίτη Γαρμπή έβαλε στα 61 της το απόλυτο φόρεμα και το Twitter την αποθέωσε

Καίτη Γαρμπή: Η εμφάνιση της τραγουδίστριας που αποθεώθηκε

Στο πέμπτο live του J2US η Καίτη Γαρμπή έκλεψε την παράσταση. Η λαμπερή τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο φόρεμα που ενθουσίασε τους φανς.

Η ίδια επέλεξε ένα φόρεμα που σε πολλούς θύμισε την εμφάνισή της στη Eurovision το μακρινό 1993.

«Είναι η Καίτη Γαρμπή που αγαπήσαμε»

Το φόρεμα που φόρεσε, πήγαινε υπέροχα με τα μάτια της και το όλο λουκ της ολοκλήρωσε άψογα όπως κάθε φορά ο Hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης με το σπαστό μαλλί της.

Το Twitter δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο αφού τόσο ο χαρακτήρας της όσο και η ίδια σαν άνθρωπος είναι το είδωλο του καθενός.

Μπορεί να μην κάνει συχνά εμφανίσεις ιδίως στα social media αλλά κάθε φορά που παίρνει θέση σε θέματα που αφορούν την κοινωνία, την χειροκροτούν οι πάντες.

Το Twitter για το φόρεμα της Καίτης Γαρμπή:

Related posts

Μια έγκυος γυναίκα αγνόησε τις συμβουλές του γιατρού να κάνει έκτρωση… 20 χρόνια αργότερα δημοσιεύει αυτό!

ΟΧΙ θεε μου: Νεκρός ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του πλανήτη

Εορτολόγιο 13 Δεκεμβρίου: Σήμερα γιορτάζουν οι πέντε Άγιοι Μάρτυρες με τα υπέροχα ονόματα – Σε ποιους λέμε «Χρόνια Πολλά»