Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαστε πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι με τον Θέμη»

by Τόνια Τζαφέρη
Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαστε πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι με τον Θέμη»

Βαρβάρα Κίρκη: Μετά την μήνυση για ξυλοδαρμό δηλώνει ερωτευμένη

Πριν από μερικούς μήνες οι εικόνες του Θέμη Αδαμαντίδη να φτάνει στα κρατητήρια με χειροπέδες είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον, με την υπόθεση για ξυλοδαρμό εις βάρος της συντρόφου του να προκαλεί οργή. Ωστόσο όλα αυτά φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαστε πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι με τον Θέμη»

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Θέμη Αδαμαντίδη και την σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη έξω από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής στον Πειραιά.

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω τις καταγγελίες και τις δικαστικές διαμάχες και πλέον ζει ξανά τον έρωτά του.

«Είμαστε καλά με τη Βαρβάρα. Της αφιερώνω όλα τα τραγούδια μου. Είμαι καλά, δεν έχουμε αποσύρει καμιά μήνυση ακόμη. Απλά ήταν κάτι που θα γινόταν και ας το δούμε για ευχάριστο. Μαζί είμαστε», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Βαρβάρα Κίρκη είπε από την πλευρά της: «Δεν θα θέλαμε να πούμε ποιος έκανε το πρώτο βήμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη».

Σούσουρο με τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που διέρρευσε με μαγιό – Χωρίς ρετούς στα 54

Πολικό ψύχος φέρνει χιόνια ακόμα και στην Αττική

Θpnvoς για την Όλγα: Auτn είναι η 34χρονη που Bouτnξε στο κεvo κρατώντας στο χέρι τα παιδιά της – Το ένα ήταν 3 ετών και το άλλο νεογέννητο

Ραγδαίες εξελίξεις: Το Χημείο του Κράτους εντόπισε ξυλόλιο σε 7 από τα 25 δείγματα των Τεμπών – Πού βρέθηκε η ουσία

Aπiστεuτo: Άνοιξαν λάθος σήραγγα 160 μέτρων στη γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας

Προτεινόμενα