Αυτά τα κουλούρια δεν είναι σαν τα άλλα… είναι γιαουρτιού χωρίς ίχνος ζάχαρης

ΥΛΙΚΑ

100γρ ελαιολαδο,
100γρ. ηλιέλαιο,
1 αυγο, χυμο κ ξυσμα απο 2 πορτοκαλια,
1 γιαουρτι,
1κ.γ κανέλα,
1 μπεικιν παουντερ,
2 βανιλιες,
2-3κ.σ γαλα κ αλευρι γ.ο.χ ή ολικης οσο παρει

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και τα δουλεύουμε μέχρι να φτιάξουμε μια όμορφη ζύμη.

Στην συνέχεια, ψηνουμε χωρίς να αλείψουμε με αυγό, στους 180 βαθμους, στον αερα, μεχρι να παρουν ωραιο χρυσαφενιο χρωμα.

Related posts

Χαμός με τον Άκη Πετρετζίκη: Είπε για 1η φορά την συνταγή για την λαγάνα των 5 υλικών που γίνεται σε 20 λεπτάκια

«Μη ρίχνετε τα ψάρια κατευθείαν στο νερό: Ένας σεφ εστιατορίου μού έμαθε 3 συμβουλές που διατηρούν τα ψάρια φρέσκα μετά την απόψυξη»

Η σημερινή μας συνταγή είναι αφράτα, νόστιμα, πανεύκολα και γρήγορα πιτσάκια