Απλώνει τον Κιμά πάνω στη Λαδόκολλα και τον καλύπτει με Τυρί! Το αποτέλεσμα; Θα το λατρέψετε!

Προσφάτως ξεκίνησα να ψυχαγωγώ τους φίλους πολύ συχνά στο σπίτι μου, δημιουργώντας γεύματα και ποδοσφαιρικά πάρτυ. Δεν είμαι και ο καλύτερος μάγειρας εκεί έξω, αλλά ανακάλυψα ότι αυτός ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος για να αναπτύξω τις ικανότητες μου.
Το σχέδιο είναι να κατακτήσω από μία νέα συνταγή κάθε βδομάδα.
Αυτή την βδομάδα, είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα δοκιμάσω αυτό το απίστευτο μαγειρικό κόλπο που θα περιγράψω παρακάτω. Σε λιγότερο από μία ώρα, αυτό το κόλπο θα με βοηθήσει να φτιάξω μέχρι και 12 στήλες τυριού με κρέας.

Συστατικά:

450 γρ. βόειο κρέας
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
6 φέτες τυρί cheddar
Μίνι ψωμάκια σε στήλες

Οδηγίες:

1. Αναμείξτε τη φρυγανιά με το βόειο κρέας σε ένα μέτριο μπολ
2. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3. Προσθέστε στο αλάτι, ελαφρά και συνδυάστε το μείγμα με τα χέρια σας.
4. Στρώστε σε ένα “ταψί 9 x 13 μία λαδόκολλα , στη συνέχεια, πατήστε το βόειο κρέας στο σκεύος.
5. Ψήστε για 30 λεπτά στους 200 °C
6. Βάλτε επάνω στο κρέας σας φέτες τυριού, και επιστρέψτε το στο φούρνο για περίπου 2 λεπτά.
7. Κόψτε σε τετράγωνες στήλες με πλάτος 2 ίντσες, και βάλτε επάνω το αγαπημένο σας μπαχαρικό.

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα