Ατομικά πιτσάκια: Γευστικά και αφράτα που λιώνουν στο στόμα, έτοιμα σε λίγα λεπτά

Ατομικά πιτσάκια: Θα μοσχομυρίσει όλη η γειτονιά

Ατομικά πιτσάκια: Αν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που δεν τρώει την πίτσα θέλουμε να τον γνωρίσουμε προσωπικά, γιατί είναι είδος υπό εξαφάνιση. Η σημερινή μας συνταγή είναι αφράτα, νόστιμα, πανεύκολα και γρήγορα πιτσάκια!

Υλικά συνταγής για το ατομικό πιτσάκι

  1. Γάλα 1 ποτήρι χλιαρό .
  2. Αλευρι 3 ποτήρια περίπου
  3. Βουτυρο 2 κουταλιές της σούπας σε θερμοκρασία δωματίου.
  4. Ζαχαρη Μισό κουταλάκι
  5. Αλατι 1 κουταλάκι του γλυκού
  6. Μαγιά Νωπή το μισό από ένα κυβάκι

Για τη γέμιση

  1. Σάλτσα Ντομάτας Κατά βούληση
  2. Λουκάνικο Κατά βούληση
  3. Πιπεριά Κατά βούληση
  4. Μπεικον Κατά βούληση
  5. Τυρί Κατά βούληση μιξ
  6. Γκούντα Μερικές εξτρά φέτες

Εκτέλεση συνταγής για το ατομικό πιτσάκι

Στην αρχή, διαλύουμε την μαγιά στο γάλα και ρίχνουμε την ζάχαρη και το βούτυρο.

Στην συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι.

Ζυμώνουμε το μείγμα μας και το αφήνουμε για να ξεκουραστεί για περίπου μια ώρα.

Όταν φουσκώσει, το ανοίγουμε και βάζουμε την γέμιση μας.

Βάζουμε λουκάνικο, σάλτσα ντομάτας, πιπεριές, μπέικον, ένα μιξ τυριών και μερικές εξτρά φέτες τυρί γκούντα.

Το τυλίγουμε σε ένα ρολό και το κόβουμε σε φετούλες με πάχος περίπου δύο δάχτυλα.

Αφήνουμε τα πιτσάκια μας και πάλι να ξεκουραστούν και τα αλείφουμε με λίγο αυγό και νερό.

Τα ψήνουμε στους 220 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.

Related posts

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Τι θα συμβεί αν πιούμε ελαιόλαδο με άδειο στομάχι το πρωί και δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα