Μπισκοτογλυκό ψυγείου με φράουλες που μπορείς να το φτιάξει ο καθένας σε ελάχιστα λεπτά

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με φράουλες: Μια πανεύκολη συνταγή

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με φράουλες: Μια συνταγή για ένα υπέροχο, λαχταριστό μπισκοτογλυκό με πτι μπερ και φρέσκες φράουλες. Αφράτο, μυρωδάτο και δροσερό για σας τους αγαπημένους σας και τους επισκέπτες σας.

Απολαύστε το !!!

Υλικά συνταγής μπισκοτογλυκού ψυγείου με φράουλες

900 γρ. φράουλες σε φέτες

3 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη

1 κ.γ. βανίλια σκόνη

28 μπισκότα τύπου πτι μπερ

σιρόπι σοκολάτας για το γαρνίρισμα [προαιρετικά]

Εκτέλεση συνταγής μπισκοτογλυκού ψυγείου με φράουλες

Χτυπήστε τα 3 φλ. κρέμας γάλακτος στο μίξερ μέχρι να έχετε μια πηχτή σαντιγί που να στέκεται. Προσθέτετε τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και συνεχίζετε το χτύπημα για 2′ μέχρι να ενσωματωθούν.

Στρώνετε μια μικρή ποσότητα του μείγματος σαντιγί σε ένα πυρέξ 20 X 30 εκ. περίπου και απλώνετε από πάνω μια στρώση μπισκότα. Βάζετε ακόμα μια μικρή στρώση σαντιγί και μετά μια στρώση από τις κομμένες σε φέτες φράουλες. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία μέχρι να έχετε τέσσερα στρώματα μπισκότων.

Χτυπάτε το υπόλοιπο 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και καλύπτετε το γλυκό σας. Το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες να μαλακώσουν τα μπισκότα. Το περιχύνετε προαιρετικά με σιρόπι σοκολάτας και το απολαμβάνετε.

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα