0
Βράζουμε το ρύζι και τις πατάτες σε δύο διαφορετικές κατσαρόλες.Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες ενώ είναι ακόμα ζεστές και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.Στη συνέχεια προσθέτουμε σε ένα μπολ το ρύζι, τις πατάτες, την παρμεζάνα, τα αυγά και ανακατεύουμε.Φτιάχνουμε μπάλες και τις πανάρουμε με το μίγμα αυγό και φρυγανιά.Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις κροκέτες.Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Μπουκιά και συχώριο: Πεντανόστιμες πατατοκροκέτες με ρύζι και άλλα 4 υλικά για το πιο λαχταριστό ορεκτικό
Θα χρειαστείτε μόνο:
- 300 γραμμάρια πατάτες
- 150 γραμμάρια ρύζι
- 70 γραμμάρια παρμεζάνα
- 3 κρόκοι αυγών
- Τριμμένη φρυγανιά και αυγό για το πανάρισμα
- Ελαιόλαδο
Πατατοκροκέτες: Εκτέλεση