Χοιρινή τηγανιά για αρχάριους: Φτιάξτε την πεντανόστιμη και ζουμερή

Χοιρινή τηγανιά για αρχάριους: Πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή

Χοιρινή τηγανιά για αρχάριους: Μια εύκολη, πεντανόστιμη και ζουμερή χοιρινή τηγανιά για να απολαύσετε μόνοι ή με τη παρέα σας τον απόλυτο, γρήγορο και λαχταριστό μεζέ με τη μπυρίτσα σας ή και ως κυρίως γεύμα ή δείπνο με πατάτες τηγανιτές ή φούρνου και με μια μεγάλη σαλάτα.

Υλικά συνταγής χοιρινής τηγανιάς για αρχάριους

ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε μικρά καρεδάκια
750 γρ. χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε μπουκίτσες
2 μέτριες πιπεριές, 1 πράσινη+1 κόκκινη, ψιλοκομμένες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
κόκκινο καυτερό πιπέρι
μουστάρδα σε σκόνη
κόλιανδρος
ρίγανη αποξηραμένη
1 κ.σ. κέτσαπ

Εκτέλεση συνταγής χοιρινής τηγανιάς για αρχάριους

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα