Σοκολατένιος κορμός: Η ευκολότερη και πιο γλυκιά συνταγή
Ο κορμός του πρέσβη, είναι ο ωραιότερος, γρηγορότερος και περισσότερο οικονομικός κορμός, που πρόκειται ποτέ να γειτείτε. Με 3 υλικά και σοκολατάκια Ferrero Rocher, θα έχετε τον απόλυτο συνδυασμό.
Τα υλικά και η εκτέλεση του κορμού
250 γρ.κρέμα γάλακτος(κρύα από το ψυγείο)
1 βαζάκι(400 γρ.)μερέντα
1 και μισό πακέτο μπισκότα πτι-μπερ σπασμένα σε κομματάκια
3 σοκοφρέτες θρυμματισμένες
σοκολατάκια Φερέρο για το στόλισμα
Χτυπάω την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει λίγο και προσθέτω τη μερέντα λιωμένη.
Ρίχνω και ανακατεύω τα μπισκότα και τις σοκοφρέτες και αδειάζω το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα για κέικ στρωμένη με μεμβράνη.
Βάζω στην κατάψυξη να παγώσει 3-4 ωρίτσες,ξεφορμάρω και γαρνίρω με μερέντα ή λιωμένη σοκολάτα γάλακτος.
Κόβω στη μέση μερικά σοκολατάκια Ferrero Rocher και στολίζω την επιφάνεια!