0
Ελληνικά τυροπιτάκια: Η συνταγή που θα κάνετε ξανά και ξανά
Είναι από τις πιο λαχταριστές συνταγές, ενώ πρόκειται για μια παραδοσιακή και εύκολη συνταγή, με φέτα και ανθότυρο που θα σας ξετρελάνει.
Υλικά για ένα ταψί φούρνου:
1 φακελάκι μαγιά
1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι 0%
1 κούπα ηλιέλαιο
Μια πρέζα αλάτι
400-500 γρ. Αλεύρι ολικής (πούδρα) το πολύ λεπτό αλεύρι. Αν δεν βρείτε αλέστε αυτό που έχετε.
Η συνέχεια της εκτέλεσης για τα ελληνικά τυροπιτάκια
Γέμιση:
200 γρ. Ανθότυρο
100 γρ. Φέτα μαλακή
1 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Η είδηση της ημέρας
Επιπλέον: σπόρια άσπρα και μαύρα
Λίγο ηλιέλαιο για αλλειμα