Φιλέτο κοτόπουλο στο τηγάνι: Συνταγή με κουρκουμά και πορτοκάλι

Φιλέτο κοτόπουλο στο τηγάνι: Για να τους ξετρελάνετε όλους σε λίγα λεπτά

Φιλέτο κοτόπουλο στο τηγάνι: Ένα λαχταριστό φαγητό με υπεροχή γεύση, άρωμα και χρώμα που οφείλονται στον κουρκουμά.

Αν το στήθος από κοτόπουλο σας φαίνεται γευστικά αδιάφορο τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την εύκολη άλλα πολύ νόστιμη συνταγή που ο κουρκουμάς σε συνδυασμό με το πορτοκάλι και την πιπεριά, δίνουν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στο φιλέτο κοτόπουλο.

Συνδυάζεται τέλεια με ρύζι.

Υλικά συνταγής φιλέτου κοτόπουλου στο τηγάνι

  1. Κοτόπουλο 1 στήθοs
  2. Αλατι
  3. Πιπέρι
  4. Κουρκουμας
  5. Πορτοκαλι λίγο ξύσμα
  6. Πιπεριά 1
  7. Ελαιολαδο
  8. Πορτοκαλι  χυμό από ένα

Εκτέλεση συνταγής φιλέτου κοτόπουλου στο τηγάνι

Κόβω το στήθος σε κομμάτια ρίχνω αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά  και λίγο ξύσμα από πορτοκάλι

Στη συνέχεια τα ρίχνω σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο μόλις πάρουν χρώμα ρίχνω μία πιπεριά και τον χυμό από ένα πορτοκάλι

Το αφήνω μέχρι να πάρει το χρώμα που θέλω

Καλή απόλαυση σας ευχόμαστε

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα