Για να γλέιφετε τα δάχτυλά σας: Πεντανόστιμες πένες με Philadelphia – Το πιο εύκολο, γρήγορο, απλό και χορταστικό γεύμα

Διαβάστε την πιο λαχταριστή συνταγή για πένες

Ένα εύκολο και απολαυστικό γεύμα καταγράφεται στο παρακάτω άρθρο. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να γευτείτε λαχταριστές πένες και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας σε οποιοδήποτε τραπέζι.

Δείτε τα υλικά της συνταγής για πένες:

500 γρ πέννες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη 175 γρ PHILADELPHIA με Ζαμπόν 80 ml ζωμό κοτόπουλου 200 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο 4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο 4 ματσάκια ψιλοκομμένο μαϊντανό Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δείτε τις οδηγίες για την εκτέλεση της συνταγής

Σε μια μεγάλη βαθιά κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις πέννες για 9-10 λεπτά έτσι ώστε νε είναι al dente.

Όταν οι πέννες είναι έτοιμες τις σουρώνετε και τις περιχύνετε με άφθονο κρύο νερό να κρυώσουν και να σταματήσει ο βρασμός

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για να ζεσταθεί καλά. Μόλις το ελαιόλαδο είναι έτοιμο σοτάρετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

Αποσύρετε από την φωτιά και τοποθετούμε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα μεγάλο μπολ. Στο ίδιο μπολ προσθέτετε και τις πέννες

Σε ένα άλλο μικρότερο μπολ προσθέτετε το Philadelphia με ζαμπόν και τον ζωμό κοτόπουλο και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα.

Προσθέτετε την κρέμα στο μπολ με τις πέννες και τις πιπεριές καθώς και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αναμιγνύετε πολύ καλά.

Τοποθετείτε το περιεχόμενο του μπολ σε ένα γυάλινο πυρέξ, πασπαλίζετε από πάνω το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C για 15-18 λεπτά

Σερβίρετε τοποθετώντας το πυρέξ στην μέση του τραπεζιού

Related posts

Τυροτηγανίτες σαν λουκουμάδες

Viral ξανά σε δευτερόλεπτα ο Πετρετζίκης: Μετά τα μελομακάρονα, έφτιαξε σε 15′ την πιο αφράτη βασιλόπιτα και χωρίς μίξερ

Mεγάλο λάθος να βάζετε μόνο νερό στο ρύζι όταν το βράζετε – Το μυστικό των ξενοδοχείων