Γλυκό κορμός σκαντζόχοιρος: Υλικά
Γλυκό κορμός σκαντζόχοιρος: 500 γρμ πτι μπερ
500 γρμ κουβερτούρα
250 γρμ μαργαρίνη
3/4 φλιτζανιού άχνη ζάχαρη
1 σφηνάκι κονιάκ
1 σφηνάκι γάλα
Για την επικάλυψη της συνταγής του γλυκού κορμού σκαντζόχοιρου
125 γρμ κουβερτούρα
2 κσ μαργαρίνη
3 σμαρτις
Αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στα τέσσερα.
Η είδηση της ημέρας
Εκτέλεση συνταγής γλυκού κορμού σκαντζόχοιρου
Σπάμε τα μπισκότα.
Λιώνουμε την κουβερτούρα.
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με την άχνη.
Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα το γάλα το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και πλάθουμε τον κορμό σε σχήμα σκαντζόχοιρου σε πιατέλα.
Περιχύνουμε με την επικάλυψη.
Κολλάμε τα σμαρτις μάτια κ μύτη και καρφωνουμε τα αμύγδαλα αγκάθια
Έτοιμο!