Γλυκό με ινδοκάρυδο: Είναι δροσερό, ζουμερό εντυπωσιάζει και γίνεται όσο γρήγορα δεν φαντάζεστε

Εκτέλεση για το γλυκό με ινδοκάρυδο

Γλυκό με ινδοκάρυδο: Βράζετε το γάλα και στην συνεχεια προσθέτετε το σιμιγδάλι και την ζάχαρη,τα βράζετε ακόμα 10 λεπτά μέχρι να τα πήξουν. Αφαιρείται την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέτετε το ινδοκάρυδο. Αφήνετε το σιμιγδάλι να κρυώσει

Γλυκό: Για το παντεσπάνι
Βάζετε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι σε ένα μπολ για να τα ανακατώσετε με το χέρι ή με το μίξερ.

Βουτυρώνετε και βάζετε αλεύρι σε ένα ταψί διαστάσεων 25*34 εκ.περίπου. Βάζετε το μισό μείγμα για το παντεσπάνι και το ψήνεται στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου (δεν χρειάζεται να είναι πολύ ψημένο (τόσο όσο να μην βουλιάζει η κρέμα στο παντεσπάνι)
.Βάζετε την κρέμα πάνω από το παντεσπάνι και στην συνέχεια βάζετε το υπόλοιπο μείγμα από το παντεσπάνι και τα ψήνεται όλα μαζί για ακόμα 15-20 λεπά περίπου.
Το γλυκό πρέπει να ψηθεί σε μέτρια θερμοκρασία μην δυναμώνετε τον φούρνο σας.

Από πάνω μπορείτε να βάλετε γλάσο σοκολάτας ή να βάλετε ινδοκαρυδο.Μπορείτε να το αφήσετε και όπως είναι επειδή το παντεσπάνι είναι λείο.

Υλικά του γλυκού με ινδοκάρυδο

Γλυκό: Για το παντεσπάνι

2 αυγά
200ml γάλα
100ml λάδι
100γρ.ζάχαρη
200γρ.αλεύρι
1 κουταλάκι baking powder
2 κουτ.σούπας κακάο

Γλυκό: Για την κρέμα

1 λίτρο γάλα
1 ποτήρι ζάχαρη
7 κουτ.σούπας σιμιγδάλι
200 γρ.ινδοκαρυδο
αν θέλετε μπορείτε να προσθέτετε λίγη άσπρη σοκολάτα περίπου 30,40 γρ.

Related posts

Τυροτηγανίτες σαν λουκουμάδες

Viral ξανά σε δευτερόλεπτα ο Πετρετζίκης: Μετά τα μελομακάρονα, έφτιαξε σε 15′ την πιο αφράτη βασιλόπιτα και χωρίς μίξερ

Mεγάλο λάθος να βάζετε μόνο νερό στο ρύζι όταν το βράζετε – Το μυστικό των ξενοδοχείων