Η πιο εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα τυροπιτάκια με πίτα σουβλάκι

Εύκολα και λαχταριστά τυροπιτάκια με πίτα σουβλάκι

Αν θέλετε ένα γρήγορο και πρωτότυπο σνακ τότε δείτε την παρακάτω συνταγή για τυροπιτάκια. Εύκολα, γρήγορα και πεντανόστιμα τυροπιτάκια με πίτα σουβλάκι.

Υλικά

1 πίτα αφράτη για σουβλάκι. Η καλή ποιότητας της πίτας θα αναδείξει τα τυροπιτάκια σας.
1 μικρό μπολάκι με φέτα και τριμμένο τυρί (είχα και έβαλα γκούντα)
Ξερή ρίγανη
Ηλιέλαιο

Πως να φτιάξετε τα πιο εύκολα και νόστιμα τυροπιτάκια

Εκτέλεση

Χαράσσω πολύ ελαφριά την πιτούλα μου στη μέση, χωρίς να την κόψω βεβαίως. Αυτό θα βοηθήσει ώστε η πίτα να γυρίσει εύκολα πάνω στα τυριά και να σχηματιστεί το ημικύκλιο.

Ψήνω σε ηλιέλαιο ή ό,τι λάδι έχετε και θέλετε, πρώτα την πλευρά που θα ακουμπήσω τα τυριά. Ώστε όταν κλείσω τα τυριά η πιτούλα να είναι ψημένη εσωτερικά. Την γυρίζω από την άλλη πλευρά.

Χαμηλώνω τη φωτιά και τακτοποιώ τα τυριά μου στο μισό χαραγμένο ψημένο κύκλο. Πασπαλίζω με την ξερή ρίγανη. Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και μιας σπάτουλας ή ό,τι σας βολεύει, γυρίζω το μισό της πίτας πάνω στα τυριά. Με το πιρούνι μου πιέζω ελαφρά την πίτα ώστε να ψηθεί εξωτερικά και να λιώσουν βεβαίως τα τυριά.

Την γυρίζω και κάνω την ίδια διαδικασία και από την άλλη εξωτερική πλευρά, ώσπου να ροδοκοκκινίσει.

Σερβίρω ολόκληρο το ημικύκλιο ή κομμένο σε κομμάτια.

Related posts

Τυροτηγανίτες σαν λουκουμάδες

Viral ξανά σε δευτερόλεπτα ο Πετρετζίκης: Μετά τα μελομακάρονα, έφτιαξε σε 15′ την πιο αφράτη βασιλόπιτα και χωρίς μίξερ

Mεγάλο λάθος να βάζετε μόνο νερό στο ρύζι όταν το βράζετε – Το μυστικό των ξενοδοχείων