Καλή όρεξη σούπα μοσχάρι: Τέλειο νόστιμο φαγητό γεμάτο βιταμίνες – Η συνταγή είναι στο πρώτο σχόλιο παρακάτω

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε αρκετό νερό να βράσει 1 κιλό κρέας μοσχάρι (ποντίκι), με 1 μικρό κρεμμύδι και λίγο αλάτι, βράζουμε μέχρι να μαλακώσει.

Σε άλλη κατσαρόλα βάζω 100 γρ. λάδι και τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι να μαραθεί, βάζουμε μισό πράσο να μαραθεί, 3 μέτρια καρότα, μισή ρίζα σέλινο, 2 μεγάλες πατάτες, αλατοπίπερο, 1 κτγ. σκόνη λαχανικών.

Το νερό που έβρασε το κρέας αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά, μετά βάζουμε το κρέας, 2 κλαδιά σέλινο, 1 κολοκυθάκι, μισή πιπεριά Φλωρίνης, βράζουμε για άλλα 15-20 λεπτά λεπτά σερβίρουμε με χυμό λεμόνι.

Related posts

Αριστοτέχνισσα η γιαγιά: Το υλικό που έβαζε στον κιμά για αφράτα και λαχταριστά κεφτεδάκια του ονείρου

«Βαρβάρα»: Ένα γλυκό προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας. Πώς να το φτιάξετε

Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν καθημερινά ξερά σύκα; – Τι ήξεραν για την «υπερτροφή»;