Κασεροπιτάκια χωρίς φύλλο: Ιδανικά για κολατσιό στο σχολείο

Κασεροπιτάκια χωρίς φύλλο: Συνταγή που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας

Κασεροπιτάκια χωρίς φύλλο: Μία εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή με σπιτική αφράτη ζύμη με αλεύρι, μαγιά, αυγό και κασέρι.

Τα συγκεκριμένα καρεροπιτάκια είναι ένα τέλειο και γρήγορο σνακ για κολατσιό στο σχολείο που θα λατρέψουν όλοι και ιδιαίτερα τα παιδιά.

Ιδανικό για πολυάσχολες μαμάδες που θέλουν να φτιάξουν κάτι γρήγορο και νόστιμο για το κολατσιό στο σχολείο ή την δουλειά . Μπορείτε επίσης να τα φτιάξετε στα παιδικά πάρτι.

Πάμε να δούμε πως θα τα φτιάξουμε!

Υλικά συνταγής για κασεροπιτάκια χωρίς την παρουσία φύλλου

  • Αλευρι 550 γρ
  • Νερό 250 ml
  • Μαγιά 1 φακελάκι
  • Σπορέλαιο 50 ml
  • Ζαχαρη 1 κουταλιά
  • Αλατι 8 γρ
  • Κασέρι 200 γρ

Εκτέλεση συνταγής για κασεροπιτάκια χωρίς την παρουσία φύλλου

Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό.
Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το αυγό και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και δουλεύουμε.
Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
Την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε ορθογώνιο φύλλο.
Το βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Τοποθετούμε τα τετράγωνα από το κασέρι και τα πατάμε να βυθιστούν στην ζύμη.
Κόβουμε περιμετρικά από τα κασεράκια.
Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Κασεροπιτάκια χωρίς φύλλο: Βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής

Related posts

Τυροτηγανίτες σαν λουκουμάδες

Viral ξανά σε δευτερόλεπτα ο Πετρετζίκης: Μετά τα μελομακάρονα, έφτιαξε σε 15′ την πιο αφράτη βασιλόπιτα και χωρίς μίξερ

Mεγάλο λάθος να βάζετε μόνο νερό στο ρύζι όταν το βράζετε – Το μυστικό των ξενοδοχείων