0
Κορμός κατσαρόλας: Γλυκό και για τον πιο αρχάριο
Κορμός κατσαρόλας: Θα ξετρελαθείτε με αυτό το πανεύκολο γλυκό
Υλικά για την συνταγή του κορμού κατσαρόλας
1 ζαχαρούχο των 400γρ (397 γράφει επάνω)
600 νερό
6 κ.σ. ζάχαρη καστανή
8 κ.σ. κορν φλάουρ
250 κουβερτούρα
250 βούτυρο φρέσκο ή βιτάμ
1 πακέτο πτι μπερ (225 γρ)
Η είδηση της ημέρας
Εκτέλεση για την συνταγή του γλυκού κατσαρόλας
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να πήξει μέτρια προς αρκετά.
Αποσύρουμε και προσθέτουμε σπασμένα τα μπισκότα.
Τοποθετούμε το μίγμα σε φόρμα ή πυρέξ ή άλλο σκεύος που θα μπει στο ψυγείο.
Γαρνίρουμε με σαντιγύ και τρούφα ή το αφήνουμε σκέτο!
* μπορείτε αντί για ζαχαρούχο και νερό, απλά να βάλετε 1 λίτρο γάλα.. Επειδή δεν είχα ζαχαρούχο και καστανή ζάχαρη έβαλα 1 λίτρο γάλα και 14 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη… ?