Κοτόπιτα σουφλέ: Κρυφή συνταγή για γεύση μούρλια που λιώνει στο στόμα

Κοτόπιτα σουφλέ: Δεν θα την αλλάζετε με τίποτα

Κοτόπιτα σουφλέ: Η κοτόπιτα είναι ένα φαγητό το οποίο λατρεύεται από μικρούς και μεγάλους.

Σας υποσχόμαστε ότι η συγκεκριμένη συνταγή θα σας ξετρελάνει. Η συγκεκριμένη κοτόπιτα σου αφήνει πραγματικά
μια αίσθηση ότι τρως σουφλέ.

Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε.

Υλικά κοτόπιτας σουφλε

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1 κοτόπουλο ή 4 στηθάκια, βρασμένο και ξεψαχνισμένο
  • 20 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1/4 gounda τριμμένο
  • 1/4 κεφαλοτύρι τριμμένο
  • Ένα τέταρτο regatto τριμμένο
  • 1 κουτί μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • Ένα κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
  • 1 πιπερια κόκκινη, 1 κίτρινη, 1πορτοκαλί σε κυβάκι
  • 1 κρέμα γάλακτος 500γρ
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής κοτόπιτας σουφλέ

  1. Εχω ετοιμάσει όλα τα υλικά και τα έχω στο τραπέζι.
  2. Σωτάρω το κρεμμύδι, το μπέικον, τις πιπεριές και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν και πάρουν λίγο χρώμα.
  3. Προσθέτω το κοτόπουλο, πιπέρι, και το ανακατεύω καλά.
  4. Ρίχνω τα τυριά και τέλος την κρέμα γάλακτος και ανακατεύω καλά!
  5. Βουτυρώνω το πυρέξ ή ενα μεγαλο ταψί, στρώνω το ενα φύλλο σφολιάτας, στρώνω το μίγμα, και τέλος το άλλο φύλλο.
  6. Χαράζω και αλείφω με γάλα.
  7. Ψήνω στους 180 βαθμούς, πάνω κάτω, για μια ώρα!

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα