Κοτόπουλο με μουστάρδα: Εύκολο και οικονομικό μέσα σε 5′

Κοτόπουλο με μουστάρδα: Η εκτέλεση της συνταγής

Κοτόπουλο με μουστάρδα: Αυτό που χρειάζεται, είναι γνώσεις ανάγνωσης και δυνατότητα να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες εκτέλεσης, είναι διαδικασία τυφλοσούρτης που σε φτάνει σε εγγυημένο αποτέλεσμα!

Για να το προετοιμάσεις θέλεις-δεν θέλεις 5′.

Κάνεις με όλα τα υλικά τη μαρινάδα και “βαφτίζεις” το κοτόπουλο μέσα σε αυτήν. Την υπόλοιπη δουλειά, την κάνει ο φούρνος σε 30-40′.

Η σαλτσούλα του αβανταδόρικη! Άμα πέσει πάνω σε μπασμάτι, σε ζυμαρικό του γούστου σου ή σε ψητά ή ατμιστά λαχανικά, γίνεται ένα σένιο και με τα όλα του γεύμα!

Υλικά συνταγής κοτόπουλου με μουστάρδα

8 τ. κοτόπουλο* μπούτι χωρίς δέρμα και κόκαλο
½ φλ. μουστάρδα ντιζόν ή όποια άλλη σου αρέσει
¼ φλ. maple syrup ή λίγο λιγότερο μέλι ελαφρά αραιωμένο με 1-2 κ.σ. ζεστό νερό
1κ.σ. άσπρο ξύδι
φρέσκο δενδρολίβανο
αλατοπίπερο

*να είναι σε θερμοκρασία δωματίου

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα