Κουλουράκια της τεμπέλας: Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή – Χωρίς ζύμωμα έτοιμα σε 20 λεπτά

Κουλουράκια της τεμπέλας: Τα πιο εύκολα κουλουράκια για να φτιάξετε σε 20 λεπτά

Η απόλυτη συνταγή για όσους θέλουν να φτιάξουν ένα γλυκό κουλουράκι εύκολα, γρήγορα, χωρίς ζύμωμα και πλάσιμο. Ειδικά όσοι λατρεύετε την γεύση από το πορτοκάλι, τότε αυτή η συνταγή είναι για εσάς.

Τα υλικά

  • 1 αυγό
  • 1 ποτήρι σπορέλαιο
  • 1,5 μισή ποτήρι ζάχαρη
  • Μισό ποτήρι γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιών
  • Ξύσμα 2 πορτοκαλιών
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια
  • 4,5 μισή ποτήρια αλεύρι

Εκτέλεση της συνταγής για τα κουλουράκια της τεμπέλας

Βάζουμε στο μπολ το αυγωτή ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα

Ρίχνουμε το γιαουρτιού σπορέλαιο, το ξυσμάτων χυμό και ανακατεύουμε, με σύρμα.

Συνεχίζουμε ρίχνουμε το μπέικιν – βανίλια και ανακατεύουμε με σύρμα.

Τέλος ρίχνουμε 2 ποτήρια αλεύρι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα.

Συνεχίζουμε ρίχνουμε λίγο-λίγο το υπόλοιπο αλεύρι και ανακατεύουμε.

Βάζουμε λαδόκολλά στο ταψί και μένα κουτάλι βουτώντας το σε λαδί παίρνουμε μίγμα και το βάζουμε στην λαδόκολλά.

Τα διορθώνουμε λίγο με το χέρι.

Όταν τα τελειώσουμε όλα ρίχνουμε πάνω τους ζάχαρη.

Στην συνέχεια τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίους προθέρμανσης αντιστάρ μεσαία σχάρα για 15 λεπτά (σ.σ. φυσικά ανάλογα, με τον φούρνο)

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα