Κρέπες γεμιστές: Πεντανόστιμες με τυριά, κοτόπουλο και μπέικον

Κρέπες γεμιστές: Υλικά


Κρέπες γεμιστές: 1 ποτηρι αλευρι γοχ (περιπου 250γρ)
1 ποτηρι γαλα
2 κουταλιές σούπας βιταμ λιωμένο
2 αυγά

Αν κανουμε γλυκες βαζουμε στη ζυμη 1/4 του ποτηριου ζαχαρη,αν κανουμε αλμυρες βαζουμε 2κτσ αλατι

Εκτέλεση συνταγής γεμιστών κρεπών

  1. Χτυπαμε ολα μαζι τα υλικα μ εναν αυγοδαρτη ωστε να εχουμε λειο χυλο
  2. Αφηνουμε για 30 λεπτα στο ψυγειο!Βγαζουμε απ το ψυγειο και βαζουμε σ ενα αντικολλητικο τηγανι λιγο βιταμ να λιωσει.
  3. Ριχνουμε χυλο με μια κουταλα για σουπες ,κουναμε το τηγανι για να καλυψει ο χυλος ολη την επιφανεια και αφηνουμε να ροδισει απο τη μια μερια
  4. Με τη βοηθεια μιας σπατουλας γυρναμε απο την αλλη μερια την κρεπα,μολις ροδισει ειναι ετοιμη
  5. Αν θελουμε να τις φαμε εκεινη τη στιγμη, τηγανιζουμε απο τη μια μερα και οταν γυρισουμε απ την αλλη προσθετουμε τυρια και αλλαντικα της αρεσκειας μας και την κλεινουμε σε τριγωνακι
  6. Αν θελουμε γλυκια, τη βγαζουμε σε ενα πιατο βαζουμε τα υλικα της αρεσκειας μας και κλεινουμε σε τριγωνακι

Μπορουμε να βαλουμε κομματακια απο φιλετο κοτοπουλο,αφου πρωτα τα τηγανισουμε ή τα βρασουμε,μανιταρια,πιπεριες,μπεικον ,κιτρινα τυρια ή οτι αλλο μας αρεσει.


Αν έχουμε αντικολλητικό τηγάνι βαζουμε στην αρχή βιταμ κι έπειτα δεν βαζουμε καθόλου

Related posts

Τυροτηγανίτες σαν λουκουμάδες

Viral ξανά σε δευτερόλεπτα ο Πετρετζίκης: Μετά τα μελομακάρονα, έφτιαξε σε 15′ την πιο αφράτη βασιλόπιτα και χωρίς μίξερ

Mεγάλο λάθος να βάζετε μόνο νερό στο ρύζι όταν το βράζετε – Το μυστικό των ξενοδοχείων