Λαχταριστά και διαίτης: Τα πιο τέλεια μπιφτέκια κοτόπουλου που είναι ζουμερά και τα αγαπημένα των διατροφολόγων

by Newsroom i-diakopes.gr
Λαχταριστά και διαίτης: Τα πιο τέλεια μπιφτέκια κοτόπουλου που είναι ζουμερά και τα αγαπημένα των διατροφολόγων

Λαχταριστά και διαίτης: Η απόλυτη συνταγή για μπιφτέκια κοτόπουλου

Δεν είναι απλά υγιεινά και διαίτης αλλά και νοστιμότατα. Αυτα τα μπιφτέκια κοτόπουλου θα τα λατρέψουν ακόμα και όσοι δεν κάνουν διατροφή για είναι πεντανόστιμα και ζουμερά.

Τα πιο νόστιμα μπιφτέκια κοτόπουλου που θα σε βοηθήσουν αυτή τη φορά να τηρήσεις τη διατροφή σου και να μην κάνεις καμία παρασπονδία. Διαίτης και νοστιμότατα.

Πόσες φορές θες να φας κάτι χορταστικό, νόστιμο και διαίτης ταυτόχρονα; Πάντα! Το κοτόπουλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας φαγητά και ειδικά όταν γίνεται μπιφτέκι.

Μια πολύ εύκολη συνταγή που μπορείς να την φτιάξεις πολύ γρήγορα και μπορείς επίσης να πλάσεις τα μπιφτέκια ένα ένα και τα βάλεις στην κατάψυξη ώστε κάθε μέρα να ξεπαγώνεις από δυο και να τα συνοδεύεις με τη σαλάτα σου (βραστή ή ωμή). Καλό, ε;

Λαχταριστά και διαίτης: Τα πιο τέλεια μπιφτέκια κοτόπουλου που είναι ζουμερά και τα αγαπημένα των διατροφολόγων

Οδηγίες για να φτιάξετε τα λαχταριστά μπιφτέκια κοτόπουλου διαίτης

Τι θα χρειαστούμε

  • 1/2 κιλό κοτόπουλο
  • 1 ντομάτα
  • 1 σφηνάκι ελαιόλαδο
  • 1 κούπα βρώμη περασμένη από το μπλέντερ
  • αλάτι – πιπέρι κατά βούληση
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 4-5 φύλλα δυόσμο

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα αναμιγνύουμε μεταξύ τους, αφού πρώτα έχουμε λιώσει στο μπλέντερ την ντομάτα και το κρεμμύδι και ψιλοκόβουμε τον δυόσμο. Ζυμώνουμε όση ώρα κρίνουμε ότι χρειαστεί. μέχρι ο κιμάς μας, να πάρει αφράτη μορφή ώστε να μπορέσουμε να τα πλάσουμε, χωρίς να κολλάνε στα χέρια μας.

Αφού τα πλάσουμε ψήνουμε στον φούρνο με λαδόκολλα, στους 180 – 200 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά, ανάλογα με τον φούρνο μας.

Προτεινόμενα