Οι λαχταριστοί και βουτυράτοι κουραμπιέδες της Βάσως Λασκαράκη: Αποκάλυψε το μυστικό στη συνταγή με 5 υλικά κι έγινε αμέσως viral

Βάσω Λασκαράκη: Πάρτε χαρτί και μολύβι για τους κουραμπιέδες που έγιναν viral

Η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz. Το ζευγάρι φτιάχνει απίθανα γλυκα και φέτος τα Χριστούγεννα, και αποκάλυψαν την συνταγή με τα 5 υλικά για τους κουραμπιέδες.

Χθες το απόγευμα ο γνωστός σεφ αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers του στο Instagram την δική του συνταγή για σπιτικούς κουραμπιέδες. Ο Λευτέρης Σουλτάτος ανέβασε σε stories τα υλικά και τα βήματα για να φτιάξετε τους πιο χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες.

Υλικά:

2 κιλά βούτυρο
750γρ. Ζάχαρη άχνη
4 κιλά αλεύρι
800γρ. Αμύγδαλα
1 σφηνάκι κονιάκ

O σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη αποκαλύπτει την απόλυτη συνταγή για σπιτικούς κουραμπιέδες

Εκτέλεση:

Χτυπάμε το βούτυρο στην ταχύτητα 2. Μόλις μαλακώσει λίγο, ρίχνουμε τη ζάχαρη.
Μέχρι να αφρατέψει το βούτυρο, βάζουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ (καθαρισμένα και καβουρδισμένα)
Χτυπάμε για πολύ λίγο το μίγμα (Να μείνουν μεγάλα κομμάτια, όχι να γίνει σκόνη).

Προσθέτουμε το κονιάκ και τα αμύγδαλα.
Προσθέτουμε το αλεύρι ( η ποσότητα εξαρτάται από την ποιότητα του βουτύρου και το χτύπημα).

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα