Ομελέτα με λουκάνικα και πατάτες: Το γευστικό και γρήγορο πιάτο για όλη την οικογένεια

Ομελέτα με λουκάνικα και πατάτες: Υλικά

Ομελέτα με λουκάνικα και πατάτες: Τι θα χρειαστούμε


1 κιλό πατάτες
5 αυγά
200 γρ λουκάνικα φρανκφούρτης
150 γρ τυρί της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση ανθότυρο ή φέτα)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 φλυτζάνι του τσαγιού νερό ή γάλα

Εκτέλεση συνταγής ομελέτας με λουκάνικα και πατάτες

Τηγανίζουμε τις πατάτες σε χαμηλή θερμοκρασία αφού τις κόψουμε σε λεπτές φέτες και προσθέσουμε το αλάτι.

Όταν οι πατάτες έχουν σχεδόν ψηθεί, προσθέτουμε τα κομμένα σε ροδέλες λουκάνικα.

Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα.

Συμπληρώνουμε το μίγμα στο τηγάνι αφού βάλουμε το τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.

Μόλις η ομελέτα ψηθεί από τη μία μεριά , τη γυρίζουμε με ένα μεγάλο πιάτο ώστε να ψηθεί και από την άλλη.

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα